és ki tud a ktm exc125röl valamit bövebben ? milyen élettertemra? meg kitartási költségekre gondolok
És még csak annyit szeretnék kérdezni hogy van e valakinek HONDA VARADERO 125 el valami tapasztalata? pl: mennyire erös ? elég nyomatékos a kis V motor? vagy nagyon gyönge?
Csá nekem most egy crm em van de szeretnék váltani!
Husqvarna Wr 125 teccik csak nem tok róla semmit! Aki tud valami infot az vegyen fel msn re :rambo7227@hotmail.com
S esetleg vki nem tudja,hogy mikor fogják forgalmazni nálunk? motor vétel előtt állok,s eddig 125ös cbr a befutó..de valszeg ez az új yamaha jobblenne szvsz...csak hát kérdés mikor...
250es robeszek? én ha nem a poénér venném, akkor ilyet választanék. lehet a neten találni 250es burgmant, az szép nagy, honda FES, meg hasonlók. ezek is 20 lóerő körül vannak, kényelmesek , lehet rajtuk utcai ruhában is menni(!), csomagtér..
Ja szóval akkor jó időbe jár majd motorral
Én 250-es négyüteműt vennék(ezért mondtam a Honda nx 250-et)
Ha jól tudom a figyasztása kedvező,fentertási kölcségei is alacsonyak, megbízható mivel honda, 22 Le körül van.
Ára hát olyan 400ezer körül lehet használttan.. Hoszabb útra talán jobb választás mint a kisebbek,
Ha meg nagyobb kell akkor számolni kell az egyéb kölcségekkel a fogyasztáson kívül,Jó h. az én motorom is megáll 6-ból akár h. húzom neki, de nem bír 6000-et se egy hátsó gumi+fékkopás, láncnyúlás.(ez használatfüggő, de a haverod se bírná ki szerintem nagyobb motornál h meg ne húzza neki néhé-néha:)
Mondjuk kiszámolta-e a haverod h. mivel jön ki jobban, ha pl vesz egy új motort, vagy óvatosan nyomja a gázt a kocsibal.
Nagyon olcsó megoldás a 150-es ETZ, de azt rendszeresen karba kell tartani ahoz h. megbízható legyen , de még akkor is van benne elég rizikó.Én nem merném vállalni, de mindenki maga tudja, mindenesetre alkatrész nagyon olcsó hozzá, használtan is olcsó a motor, ás eszik vagy 4 litert ha jól be van állítva.
Hülye vagyok, ez nem is karbis Hát nem tudom +meg kell várni amíg valameik cég gyárt hozzá, ha felkapott motor lesz, bár biztos(mert mit vegyen az ember ha újat akar mindenképp és A1 jogsia van)
Akkor szerintem a megjelenés után egy évvel biztos nagy választék lesz sportkipuffból, sportlégszűrőből,( 125 CBR-höz mejd minden cég gyárt kipuffot) meg ugyis ki fogják találni a cégek h. mien módon van lefolytva és mit érdemes hozzá készíteni tuning céljából. Mindennek csak a pénztárca fog határt szabni úgy érzem:)
autója van már.... csak az olyan 7 körül fogyaszt
nem muszáj 125ös csak arra gondoltunk az talán kevesebbet eszik
125- 150es robogók már többet esznek ugye?
lehet akár 1000ccm is olcsóért kevés fogyasztással....
Szerintem ezt a motort a CBR 125 vetélytársaként készíthették.
4 ütem, 125 ccm, 11 kw, sportmotor. Tehát szerintem az ára is valahogy a CBR ára körül lesz, már csak üzleti megfontolásból is, mivel ki adna jóval többet egy ugyan olyan kategóriájú motorért.
De mindenesetre szép kis motor, De ha jól látom ez 4 szelepes, és csak 9000-en adja le a teljesítményét, biztos lehet rajta növelni, de attól függ milyen módon van lefolytva, mert ha csak a karbiba, kiuffba , meg a légszűrőházba van folytás akkor jó, de ha máshogyan kell növelni a teljesítményt sokba fog kerülni.
És még csak annyit szeretnék kérdezni hogy van e valakinek HONDA VARADERO 125 el valami tapasztalata? pl: mennyire erös ? elég nyomatékos a kis V motor? vagy nagyon gyönge?