Szia! Én tavaly rakattam fel a pilot power2ct a Hornet-re, kb 6e km lehet benne de még nagyon jól tartja magát! Nem hiába van még gyártásban, hiába régi fejlesztés... a sima pilot power jóbban kopna szerintem ,mert az csak egy keverékű!
És futásteljesítményben úgy 7000 körül számolhatsz, míg a pilot road 3 nálam 15-öt, a 4 meg 12-őt bírt ki hátul tdm850-en. Szóval kb a dupláját, így a ft/km a végén legalább ugyan annyi lesz. Szárazon talán kicsit jobb mint a road, esőben meg sokkal szarabb. Mondjuk a 3 után a 4 pont azt bizonyította, hogy a "fejlesztés" a futásteljesítményben a marketing hazugságokkal ellentétben visszafejlődés volt. Hogy az 5-el mi lesz a helyzet?......
teszteket kellene olvasni rola...de még nem találtam sehol...ha legalább olyan jo lesz,mint a 4-es,akkor valszeg megéri..mégis csak ujabb fejlesztés...
én mondjuk egyre erősebben szemezek a michelin pilot power gumikkal sv650 méretben......44ért kapnám meg...
én nem eszem ennyire durvan a gumikat!
nekem az sv-n már 2014 ősz ota van fent a conti motion gumi... 15.000kmt futott, lassan itt a vége...
meg amugy sem tetszik a viselkedése nedves úton...hamar megcsusszan.
azért utánaszámolva még mindig olcsobb mint pl az r17 gumi vagy a revolutionmotor.
ez az utalásos fizetés nem tetszik.
azt szeretem ha jön a futár, megnéxnem a gumit,dot számot és fizetem,ha tetszik a portéka.
Használt/használ itt valaki közületek Pirelli Scorpion MT 90 A/T gumikat? Mik a tapasztalatok? Nekem 70/30% (aszfalt/terep) használatra kellene DRZ400S-hez. A terep alatt nem cross-pályát értek, hanem könnyű terepet. Jó pár féle gumiabroncsot megnéztem már neten és ez a legszimpatikusabb eddig. https://www.pirelli.com/tyres/...
Mikor én elkezdtem onnan rendelni, akkor az itthonin még csak autó gumi volt, motor nem. Az más kérdés, hogy pl ebben a pillanatban a 120-as pirelli angel st magyarországon az oponeonál több mint 30 rugó~100eur, addig ausztriában 75 eur~24.000. Valahogy mindig hozzáugrik pár ezres ahogy átlépi a határt.
Én évek óta az oponeo-n rendelem a gumikat az osztrák címemre, mindig olcsóbb mint a magyar cégek és mindig ingyenes a szállítás, nem csak akcióban. Ha Berlinben vagy, akkor ott van neked is a lehetőség. https://goo.gl/dMZQmY
én kinn vagyok Berlinbe 239 euróért tudnák itt kinn venni csak macerás lenne haza vinnni mert nem az én autómmal vagyunk és a kollégának nem kombija van és ráadásul 4 -en vagyunk+ csomagok
én mondjuk egyre erősebben szemezek a michelin pilot power gumikkal sv650 méretben......44ért kapnám meg...
nekem az sv-n már 2014 ősz ota van fent a conti motion gumi... 15.000kmt futott, lassan itt a vége...
meg amugy sem tetszik a viselkedése nedves úton...hamar megcsusszan.
ez az utalásos fizetés nem tetszik.
azt szeretem ha jön a futár, megnéxnem a gumit,dot számot és fizetem,ha tetszik a portéka.
Használt/használ itt valaki közületek Pirelli Scorpion MT 90 A/T gumikat? Mik a tapasztalatok? Nekem 70/30% (aszfalt/terep) használatra kellene DRZ400S-hez. A terep alatt nem cross-pályát értek, hanem könnyű terepet. Jó pár féle gumiabroncsot megnéztem már neten és ez a legszimpatikusabb eddig.
https://www.pirelli.com/tyres/...
Köszi!
én láttam az 5-ot nekem nem jön be a mintája...