Hát ezeket az árakat nem nevezném nagyon jónak... A motorradreifendirekt.at-n 262 EU az S21 pár, itt meg majdnem 300... Tavaly rendeltem onnan, ott is ingyen volt a szállítás ha jól emlékszek.
én is ilye vettem most a kis sv-re... anno használtam ugyanilyet... hidegen 2.2 volt a nyomás elöl-hátul...nem volt vele bajom. pályán nem jártam vele.
Nem tudom ezek után, fel merjem-e tenni a kérdést, de próbáljuk meg, hátha kapok konstruktív választ
Pálya- és gumiértő kollégákat kérdezném, hogy a Hungaroringre milyen nyomással lenne érdemes felmenni BT016Pro-val? Eddig csak SportSmart2-vel pályáztam, annál bevált a javasolt 2,1/2,0 de ezt a gumit nem ismerem annyira. Utcán eddig jól szerepel. CB1000R-en van.
Köszi
Sziasztok
Gumit cseréltem és ha van valaki, akinek a használt gumi TÉNYLEG segítség, ingyen elviheti. Ez most ilyen becsület alapon lesz.., másoknak egy 0,5L Jeam-Bim lesz az ára :)
120/70ZR-17 + 190/55ZR-17
közepe kopottabb a hátsónak, középen olyan 2,5mm, legszélén 4mm. első 2,5mm. hátsó 1x javítva
Aha, értelek. Ha hinnék a sok netes irogatásnak mint pl most neked, akkor nem vennék semmit, csak a felnin mennék. Még supercorsát sem rakhatnék rá mert arra is volt aki azt mondta hogy csúszik
30 ezer/db! 20 3764636