keresek a supercorsámhoz (sc2) elsőt 120-70-17 sc2 vagy sc1-et
nagyon újszerű érdekelne, neked van?
és régen már megkérdeztem hogy gp211-nél zx 14-re euroring vagy hungaroring esetén milyen nyomást javasolsz egyedül és utassal is.
nagyon álati árak :D
a GTS 24-esnek a további jelölései ugye 62P?
ha igen akkor mondj egy e-mail címet és ott megbeszéljük a részleteket :)
esetleg hátsó féktárcsát is tudsz ilyen hihetetlen áron?
Sziasztok! én egy 250-es majesty-re keresnék ( hátsó ) 130/70 12es gumit, esetleg 140/? 12-es is érdekelne megfelelő magassággal, ha valakinek van ilyen eladó esetleg kicsit használt ( legalább 2mm profil ) akkor arra is vevő vagyok :)
Hidegen elöl 2,1 bar (ez melegen kb. 2,3-2,5 bar), hátul egyszeméllyel hidegen 1,6 bar (ez melegen kb. 1,9 bar), kétszeméllyel + 0,2-0,4 bar. Tavaly volt lehetőségem ezeket utcán próbára tenni.
2002es ZX9R-n van egy 120/70 Pilot power és 200/55 D211 GP hardom. Tudom nem egymáshoz való a két gumi, de utcán, 1-2 személlyel használva majdnem gumi széléig döntve, szerintetek mi lenne a megfelelő guminyomás?
Kicsit hülyén fogalmaztam, a pályás értékeket kevésnek találom ránézésre, a gyári 2,5-2,9et meg soknak. Válasszak középértéket?
Mégegyszer köszi az infót!
Gumimelegítővel kapcsolatban pedig lehet hogy megkereslek mert, így hidegen elég szar az első pár körben ez az alacsony nyomás!
Először is a hozzászóló nem spanom, hanem egy motoros társunk. Tehát így nem is célozhatott semmire.
Az a baj, hogy boldog/boldogtalan tanácsol mindenféle nyomásértékeket anélkül, hogy bármilyen tapasztalata (vagy gyári ajánlása) lenne azzal kapcsolatban. Csak egy régi story: amikor megjelent a D211GP és elsőként jutottam hozzá, valamint a technikai infókhoz, akkor senki nem akarta nekem elhinni, hogy 1,6 bar kell bele üzemmelegen. Mára mindenki tudja és alkalmazza Akkortájt mindenki hívogatott ezügyben....
Nem árulok egyébként semmilyen gumimelegítőt, csak használtam különféle márkájúakat. Egyértelmű, hogy Capit és egy ilyen márkájút épp tudok eladót, ha érdekel, keress meg!
Ne érts félre biztos igazad van,csak a spanod a gumira is úgy írta hogy nakad van,holott csak tanácsot kértem. Egyébként már vettem tőled gumit korábban.
A hidegen 1,7 nagyon bejött az első 25 percre mikor lejöttem mértem és 2,1 körül volt a Racerbe. Utánna azt mondták engedjem le 1,4-re hidegen de úgy az első két körben nagyon mászkálós volt és utánna nem is mertem úgy nenni. Melegen úgy lett 1,9.
A gumimelegítőhöz sem értek mert sosem használtam,de lehet hogy fogom mert bejött a pályázás.
Mi az a tipus ami jó és te árulod?
Nem tud valaki Bridgestone Battlax 140/60 R18 as gumival szolgálni?használt de jó állapotú is jó lenne,és ha tud akkor mennyiért?
Köszönöm