CBR-re 160-ast tegyetek! Vannak is alternatíváim. Viszont, mivel hozzászoktál a D211-hez, azt nem könnyű "pótolni" 160-as méretben. A legközelebb a D209GP áll hozzá. Keress meg mail vagy !
most cseréltettem le az első gumit, előző ki volt centírozva, nem volt semmi gond a kerékkel, nem húzott semerre, de most ahogy felrakták az új gumit szerintem nem centírozták.... de mint laikus nem tudtam, hogy kell-e vagy OK.... (de akkor lehet ki kell szednem a kereket újra és visszavinni )
Brian!
Power One első hátsó gumiban mennyi az ideális nyomás? Mellesleg nagyon bevált a gumi a Pirelli SC után! Csak ajánlani tudom a gumit mindenkinek!
Előre is köszi
Ismerősöm CBR600 F3 ( 1996) motorja csak pályára ( Kakucs és Kecskemét) lenne használva hobby célból, "utcai amatőr" szinten.
Fel kellene gumizni, de picit tanácstalanak vagyunk. Nézegettük a slick és vágott slick gumikat, tán az lenne rá a legolcsóbb és a legjobb.
Az első gumi mérete 120/70 r17
A hátsó gumi 170/60 r17, bár szerintem a 160-as lenne a gyári.
Az új gumi szerintem drága, párkörös futottak érdekelnének, olyan, amit ajánlotok.
Saját FZ6S-emen Dunlop D211 GP van, attól rosszabbat viszont nem nagyon szeretnék, mert már hozzászoktam a jóhoz... :)
Tudom nem idevág, de olajszűrőből milyen kell a CBR 600 F3 1996-os évjáratú Hondára?
szerintetek ez a gumi mennyire kopót? nem nagyon értek hozzá....