Sziasztok!
Elkopott a Corsa III-as hátsóm, és sehol nem lelek normális áron ilyen gumit. (A 40+ezer számomra nem normális ár... ;) ) Az első gumim még bőven jó. Kérdésem: mit javasolnátok helyette a lassan 20 éves VFR-re (sok utasozás-túrázás, néha esőben is, de pl. a Pilot Road2 nem tetszett igazán)?
Brian, a 209GP racer jó lehet nekem hátra a CorsaIII első mellé, vagy inkább felejtsem el? (nem sokat tudok pályázni sajna, inkább közút, nagy tömeggel)
Köcc előre is!
Nekem volt.Újként vettem XX-re.Esőben is jól lehetett vele menni, úgy 16 ezer km toltam le vele.Az első gumi a vége felé kagylósan kopott,azt mondták a nagy súly miatt (CBR XX)!
eladó Dunlop 209GP racer, 120-190-es pár. 2009-es Dot-os, médium keverék.
A képeken láthatók a kopásmértékek. Pályára és utcára is.
ár: 20.000 Ft.
Hétvégén szedem le a motorról.
Hátul most cseréltem a gumimat BT021-re, de az első is cserére szorul már....
Kérdésem az lenne, hogy előre is ugyanezt vegyem, vagy valami mást?
( akinek van tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban és megosztaná, annak nagyon örülnék )
sziasztok,
új gumikat szeretnék venni fz6-ra. A véleményetekre lennék kíváncsi, melyik lenne a legjobb választás.
-bt023
-rennsport metzeler
-sportec M3 metzeler
-roadtec Z6 metzeler
Kezdő motoros vagyok, szval nem akarom gyílkolni a gumikat egyáltalán, de azért nem is 60-al szeretnék közlekedni. Az utak sajna elég rossz minőségűek mifelénk (kátyus, koszos). Ha már kapásból csak egyet kizárnátok, már nagy segítség lenne! (inkább a jobban tapadó gumit preferálnám ha lehet mivel sajnos kb egy hónapja elcsúsztam a mocival, és ezt most a gumira fogom, mert kb30-40-el mentem, de lehet 1xűen csak hideeg volt...)
Üdv!
Tud valaki új (és nem sokéves) Michelin Pilot Road 2 -t 120/70 17" 180/55 17" méretekben 65.000 alatt ? :)
+ Pilot Road 3 ról mit gondoltok van már tapasztalat? megéri azt a párezer pluszt?
Elkopott a Corsa III-as hátsóm, és sehol nem lelek normális áron ilyen gumit. (A 40+ezer számomra nem normális ár... ;) ) Az első gumim még bőven jó. Kérdésem: mit javasolnátok helyette a lassan 20 éves VFR-re (sok utasozás-túrázás, néha esőben is, de pl. a Pilot Road2 nem tetszett igazán)?
Brian, a 209GP racer jó lehet nekem hátra a CorsaIII első mellé, vagy inkább felejtsem el? (nem sokat tudok pályázni sajna, inkább közút, nagy tömeggel)
Köcc előre is!