Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Van 3db MTX-em, már kiárultam belőlük annyit, hogy majdnem megtérült az áruk, és még van 1ami, teljesen épp, meg egy zsák alkatrész... A lényeg, hogy szeretnék bontogatni, és gyűlik a cash is, úgy számolgattam, hogyha összejön minden, akkor nyár végére meglehet, akár 300eFt.... Külföldre kéne menni, kisebb endurókat akarnék szerválni, csak nincs semmi támpontom... Merre induljak... Van több kamionos ismerősöm, és sofőr is lenne... Tudnátok segíteni? (Főleg kis köbcentis Hondákkal akarok foglalkozni, MTX után a CR-ek jönnének...)
ez megvan rég
Köszi.
Szétszedés után derült ki hogy csavarodva van kézzel visszajött és eddig nem folyik.A lámpakrómkeret esztétikai hiba az lehet hogy jobban kellene. A fékpedált az esztergályos próbálja megoldani olyan lesz mint a váltókar.
talán mert ez a 'motorbontók itthon és külföldön' topik
Szted ez rs fórum? Nekem nincs ilyenem, és a képről sem tudnám, h milyen gépen van. Amúgy tudnék szerezni ha akarnék, de már nem akarok...
Egyébként meg 2002-es APRILIA RS 125 ROTAX 122-es motorról van szó! Akkor így már egészen pontosan leírtam a típust meg az évjáratot.
Az aprilia rs fórumba minek írjak márkatípust ? Meg a képen is látszik hogy egy Rs-ről van szó, szerintem akinek van ilyen műszerfala annak nincs szüksége Márkatípusra meg évjáratra.........
üdv keresek suzuki rg 125 gamma első futóművet kerekestül tartállyal midnennel de lehet akármien tipus is ami blemegy a simson villanyakba :)
Az új ár 120 körül van, az utángyártott 30rugó körül hűtőstől függően.......bontottat vettem 30-50 rugó között...
Na! Ez lett az új gépsas?
Jó neked...keresgélj még.
Amúgy annyi eszed lehetne, h márka típus évjáratot írsz bazz...
Sziasztok.
Szükségem lenne sv650 régi típushoz króm lámpakeretre, kormányra, esetleg hűtőnek az árára. hozzávetőleges ár is jó mert sötét vagyok.
Szia, ezekre gondolsz?
Helló!

3800 Ft az új!
Ha van használtad érdekel...
Hali
van fékkar 6000ft
Ilyen műszerfalat keresek már hónapok óta!
Ha valakinek van ilyen eladó akkor írjon nekem vagy itt a fórumba vagy ezen az e-mail-címen: zolee012@freemail.hu
Az nem baj ha nem 200ig van számlázva csak működjön!
Helló!
Keresnék Yamaha xj600S diversionhoz jobb első lábtartót,
illetve gyári tükröket.
Köszi!
Gyzmó
Jó reggelt.
Az sv fékkarja pont ilyen látványra, most karcoltam meg én is.
Szerintem a HONDA CBR 929RR FIREBLADE (00-01)-en ilyen van. Valakinek van ?
Sziasztok!
Egyik kérdésem az, hogy ez minek a fékkarja? Vmi CBR 954-é lehet, de a 600-é is ilyen?
Bontókat kérdem, tud valaki ilyet küldeni nekem?

Köszi,
Pepe
CBR 954 RR '02 keresek első fékolajtartályt. solyom1300@freemail.hu mailre ha van valakinek köszi
Esetleg vmelyik bontósnak itt a fórumon nincs 2006os z750re narancs színű faridoma
Sziasztok

2006os XT125X-hez kellene nekem
Jobb- Bal első villa
Fejidom tartó konzool
Fejidom /piros/
Első sárvédő
Első kerék tengely
Ezekre kérnék árat mert sehol nem találok csak a Yamahánál újat.
Köszi
bagfighter@freemail.hu
Sziasztok. Honda cbr 1000rr 2005 évjárat.
Az oldal idom belső felére előre megy egy idom konzol jobb és bal
oldalra. Ezt hol tudnám beszerezni ? e-mail címem : jazmer@citromail.hu. Előre is köszönöm a segítséget.
Van.