Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

udv
1998 -as cbr 11oo xx hez keresek vázat. olajhűtőt... ha valaki tud ajánlani akkor küld mail luciolteanu@gmail.com
köszi
Hello Aprilia Rx 125 1997 évj . ker4sek egy 160 hengert hengerfejjel
Sziasztok

2007 Honda CB 600 Hornethez keresnék ezt azt :)
- jobb karcmentes oldaldekli
- bal lábtartókonzol
- leömlők
- jobb kormánykapcsoló
- jobb teleszkóp
'96-os Yamaha XJR 400-ashoz keresek első lámpát (ha lehet, csak külön a fényszóró körüli peremet)
2005-ös z1000-hez keresek használható első fékbetétet.
CBR 600 F2 -höz keresek baloldali lámpa környéki idomot ha értitek mire gondolok..
Sziasztok , Yamaha Jog Z2-hez keresek első,és hátsó lámpákat .pénz nem számít .
Sziasztok!

2008-as Fz6 fazer s2-es fejidom + oldalidom érdekelne! Ezüst szinben aki tudna segiteni az kérem dobjon egy E-mail-t! elöre is köszi

E-mail: llacus@totalcar.hu
Szevasztok.

Mz etz 250-hez keresek aksi felöli oldaldeknit akinek van eladó az kérem írjon az alábbi e-mail-re: sebokgabor87@hotmail.com

Előre is köszönöm.
Aprilia RX - ből megmaradt alkatrészek eladók . Fejidom 8.000
Kopoltyú ( KTM GS elem de mindenre jó ) 1 pár 7000 , Sárvédő ( gyönyörű , színkód alapján az eredeti ferrari piros ) új festéssel és fényezéssel 4000 ( ! ) ft . Teleszkóp harisnya ( lila ) 2000 Ft . Az egészet akár egyben is küldöm , 10 % kedvezménnyel . Ebben az esetben 21.000 Ft helyett 19.000 Ft . doldermotorrad@gmail.com , 06306757419
Üdv a fórumosoknak!
Szerelésből kimaradt v2-es alkatrészek eladók vagy cserélhetők!
Pár mázsa megtekinthető a www.bontospityu.hupont.hu-n
Üdv Kaczkó
keresek cbr 600rr 2007-2008-hoz kormánycsutkákat mindkétoldalit, kuplungkart plussz azt a szerkezetet amire rátesszük a kart, és egy kormányvégsújt, 0620/992-4528
honda mb 80 ashoz kellene nekem egy kipufogó aki tud írjon ide kérem.
Szia!
Szívesen megbeszélném telefonon a szar konzol küldésünket, de küldtem mailt is.

Üdv: Andi
Szia!
Hogy állsz a méréssel?
Oldalán a két felfogatási pont 62 mm, szemből 14cm és 20 cm.
Ha vanvalaki aki sérült motorokat hoz be az országba az keressenmeg lécci! Köszi!
VTR SP1-hez keresek fejidom alatti műanyag idomot,amire az indexeket lehet felfogatni, és Undertailt.Aki esetleg tud ilyet,jelentkezzen.
Köszönöm.
Végső próbaként ide is írok. 2005-ös 600 RR-hez kellene bal oldali teleszkópszár. Nem a becsúszószár, hanem amibe az belecsúszik (a vastagabb). Ha valaki tud segíteni, ne habozzon ! Köszönöm!
igen, 3 csavaros.
klatty a nevemre, az adatlapon van mail elerhetoseg.
CSa nagyon meno. 3 csavaros? 2000-es kiadasu 600srad gixxerr hez kel. erdekel h rendezuk pontosaban?
Sziasztok!
Az alábbi motorok bontva lesznek, alkatrészeik eladóak. Fazer 600 06-os, CBR 600 F2 és FZR 600 92-es. Az utóbbi akár egyben is eladó.
melyik evjarathoz?
köszönöm megkaptam még délben:)thx
sziasztok!Nem tud valaki véletlen gyújtó tekercset 89 es vfr400 hoz.Esetleg ha van akkor jelezd nekem menyi lenne az ára

köszi
Ma olvastam és kiadtam a mérni valót, írdd meg a te méreteid.
(súly, magasság, stb...)
Na jó, a sárvédőét