Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a segitséget
azt akartam mondani, hogy minek hozol, vedd meg ezt
sajmos ebböl még semmit nem tudtam meg
enyém külföldről van
bakonymotor, grandemoto, de még biztos vannak sokan rajtuk kívül is
(mindegyiknek van weboldala, a friss kínálatot meg lehet nézni, vagy ha van valami típus, ami konkrétan érdekel, akkor biztos tudnak okosat mondani )
szokot valaki külföldröl behozni mocit ha igen menyiért?
üdv mindenkinek,
pályamotort keresek 750-1000 cm3 között,ha valaki tud ilyet..6-700 tól sok van, jóval alatta kell
tnx
Tud vki olasz használt motor oldal-címet? Köszi előre is!
nincsmit szia
Köszönöm a gyors válaszod, mindeképpen felhívom amit adtál számot
szia kell írni egyí kétnyelvű adásvételit---ez neked azért lenne fontos mert ha neki nem fogadják el külföldön a magyar adásvételit akkor nehogy aztmondja hogy visszahozza amocit és add neki vissza a lóvét stb stb--
amugy itt van a kpm száma simán megmondják 2 mondatban tök normális a pasi--- nekem is pár napja oylan infót adott hogy csodálkoztam csak én meg külföldről hozok be mocit ott tökre más dolgok vannak--szóval azért nemtudtam többet mondani--ez már annak az osztálynaka sszáma ahol veled fognak foglalkozni a motor papirokal és tanácsadással és innen már nem fognak kapcsolni sehova sem és nemkell végigbohóckodnod a kapcsolásokat mint nekem-06 96 511 828 jah ez a győri kpm! mondjuk mindenhol azt mondják...a törvény győrben is uyganaz--mármint szabájok-- sok sikert
Sziasztok!
Egy külföldi csóka megvenné a motoromat (125ccm) és arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor mit kellene tennem a papírokkal kapcsolatban? Adásvételit megírjuk, és nekem kellene kivonatnom a forgalomból, rendszámot leadni...? vagy ez hogyan működne?

Segítségeteket köszönöm!
Üdv Mindenkinek.Egy kérdésem lenne remélem tudtok segíteni.Tegnap vettem egy Magyar papíros Gpx500r Kawasakit megvan a rendszáma a forgalmia persze csak üzembetartóíval átíratva de az eredeti tulajt megkerestem és írtunk rendes adásvételit de a törzskönyv az idők során elkallódott.Így tehát a mocimhoz megvan az eredetiség vizsga a friss műszakiról a papírok rendszám az eredeti tulaj és az én adataimmal az adásvételi rendesen kitöltve és a forgalmia az üzembetartóival csak a törzskönyv hibátzik szerintetek ez mekkora probléma e miatt az átírás a nevemre meghiúsúlhat.Remélem tudtok segíteni és okosabb leszek .Előre is köszönöm
Köszönöm! Műszaki nem gond meg okmányiroda se.
Szerencsére vannak ismerősök.
Ja,és érdemes felkészülni.Nézzük meg mi volt a régi rendszáma a mocinak és lehetőleg mi a forgalmi száma.Nekem is feltették min2 kérdést.A rendszámot tudtam,de forgalmi száma?Fingom se volt...
Ráböktem egy számsorra hogy ez az.Elhitték De addig is szétidegeltem magam.Ja,amugy az egész forgalombahelyezési procedúra
megvan 1 nap alatt,ha van lovettád
Ha régen vonták ki.Én is először felhivtam az ocsmányirodát hogy csak typenschein-em van,mi lesz.Megnyugtattak hogy eredetellenőrzés kell...sokkot kaptam(ez volt 1,5hónapja).De inkább bementem,még ha kell is eredetellenőrzés,tavaszra lesz mocim.Osztán mégsem kellett,mert régi fajta typenschein volt és minden adatot tartalmazott.Kezembe nyomták a rendszámot és hali
avval a típuskönyvel is át lehet íratni?
Forgalmi(fahrzeugbrief),tipuskönyv(typenschein) kell.
Nekem az Xj-nél csak a typenschein volt meg,de még 92-ben vonták ki a forgalomból,akkor még elvették a forgalmit.Először vizsga(27000ft),regadó(haver Gs500-asára 13500),ocsmányiroda(?).
Lehet hogy lesz eredetellenőrzés.Na az szopó.Engem is azzal riogattak mert néhány héttől 2-3 hónapig tarthat.
Szeretném kérdezni,hogyha egy motor eddig 50 ccm-es biztosítással volt regisztrálva a biztosítónál,akkor ha forgalomba akarom helyeztetni lehetséges,vagy nem lehet?
/szeretnék egy 200ccm-est megvásárolni,és forgalomba helyezni,az eddigi tulaj 50-es biztosítással járt/
Bocs, ez a kép
Szisztok

Egy Honda CBF600S vagy CBF600ABS 2000-2005 évjárat közötti motort szeretnék venni lehetőleg külföldi papírost! Max 650.000-ért

Ha valaki tud behozni vagy ismer olyat aki tud az írjon légyszi.

e-mail: orozlanszivu777@freemail.hu

u.i.: esetleg magyar papíros is szóba jöhet de csak decemberi átírással!
Sziasztok! Egy osztrák papíros Kawasaki zzr 500-ast 91' szeretnék forgalomba helyezni. Megvan a kinti forgalmija, a kétnyelvű adásvételije ez elég a forgalomba helyezéshez? HA igen mennyibe fájna nekem?
Köszönöm
Sziasztok.Alkuban vagyok egy 2007-es 200ccm-es robira,szeretném kérdezni,hogy mennyibe kerül ennek a lepapírozása?
/találtam valamilyen kalkulátort de bonyi nekem javascript:smile(document.frmmsg.body,'06');document.frmmsg.b
ody.focus()
megy ki valaki olasz bontoba?
szeva segitesz nekem hol van olasz bonto esetleg elérhetösége van neked?