bakonymotor, grandemoto, de még biztos vannak sokan rajtuk kívül is
(mindegyiknek van weboldala, a friss kínálatot meg lehet nézni, vagy ha van valami típus, ami konkrétan érdekel, akkor biztos tudnak okosat mondani )
szia kell írni egyí kétnyelvű adásvételit---ez neked azért lenne fontos mert ha neki nem fogadják el külföldön a magyar adásvételit akkor nehogy aztmondja hogy visszahozza amocit és add neki vissza a lóvét stb stb--
amugy itt van a kpm száma simán megmondják 2 mondatban tök normális a pasi--- nekem is pár napja oylan infót adott hogy csodálkoztam csak én meg külföldről hozok be mocit ott tökre más dolgok vannak--szóval azért nemtudtam többet mondani--ez már annak az osztálynaka sszáma ahol veled fognak foglalkozni a motor papirokal és tanácsadással és innen már nem fognak kapcsolni sehova sem és nemkell végigbohóckodnod a kapcsolásokat mint nekem-06 96 511 828 jah ez a győri kpm! mondjuk mindenhol azt mondják...a törvény győrben is uyganaz--mármint szabájok-- sok sikert
Sziasztok!
Egy külföldi csóka megvenné a motoromat (125ccm) és arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor mit kellene tennem a papírokkal kapcsolatban? Adásvételit megírjuk, és nekem kellene kivonatnom a forgalomból, rendszámot leadni...? vagy ez hogyan működne?
Üdv Mindenkinek.Egy kérdésem lenne remélem tudtok segíteni.Tegnap vettem egy Magyar papíros Gpx500r Kawasakit megvan a rendszáma a forgalmia persze csak üzembetartóíval átíratva de az eredeti tulajt megkerestem és írtunk rendes adásvételit de a törzskönyv az idők során elkallódott.Így tehát a mocimhoz megvan az eredetiség vizsga a friss műszakiról a papírok rendszám az eredeti tulaj és az én adataimmal az adásvételi rendesen kitöltve és a forgalmia az üzembetartóival csak a törzskönyv hibátzik szerintetek ez mekkora probléma e miatt az átírás a nevemre meghiúsúlhat.Remélem tudtok segíteni és okosabb leszek .Előre is köszönöm
Ja,és érdemes felkészülni.Nézzük meg mi volt a régi rendszáma a mocinak és lehetőleg mi a forgalmi száma.Nekem is feltették min2 kérdést.A rendszámot tudtam,de forgalmi száma?Fingom se volt...
Ráböktem egy számsorra hogy ez az.Elhitték De addig is szétidegeltem magam.Ja,amugy az egész forgalombahelyezési procedúra
megvan 1 nap alatt,ha van lovettád
Ha régen vonták ki.Én is először felhivtam az ocsmányirodát hogy csak typenschein-em van,mi lesz.Megnyugtattak hogy eredetellenőrzés kell...sokkot kaptam(ez volt 1,5hónapja).De inkább bementem,még ha kell is eredetellenőrzés,tavaszra lesz mocim.Osztán mégsem kellett,mert régi fajta typenschein volt és minden adatot tartalmazott.Kezembe nyomták a rendszámot és hali
Forgalmi(fahrzeugbrief),tipuskönyv(typenschein) kell.
Nekem az Xj-nél csak a typenschein volt meg,de még 92-ben vonták ki a forgalomból,akkor még elvették a forgalmit.Először vizsga(27000ft),regadó(haver Gs500-asára 13500),ocsmányiroda(?).
Lehet hogy lesz eredetellenőrzés.Na az szopó.Engem is azzal riogattak mert néhány héttől 2-3 hónapig tarthat.
Szeretném kérdezni,hogyha egy motor eddig 50 ccm-es biztosítással volt regisztrálva a biztosítónál,akkor ha forgalomba akarom helyeztetni lehetséges,vagy nem lehet?
/szeretnék egy 200ccm-est megvásárolni,és forgalomba helyezni,az eddigi tulaj 50-es biztosítással járt/
Sziasztok! Egy osztrák papíros Kawasaki zzr 500-ast 91' szeretnék forgalomba helyezni. Megvan a kinti forgalmija, a kétnyelvű adásvételije ez elég a forgalomba helyezéshez? HA igen mennyibe fájna nekem?
Köszönöm
Sziasztok.Alkuban vagyok egy 2007-es 200ccm-es robira,szeretném kérdezni,hogy mennyibe kerül ennek a lepapírozása?
/találtam valamilyen kalkulátort de bonyi nekem javascript:smile(document.frmmsg.body,'06');document.frmmsg.b
ody.focus()
(mindegyiknek van weboldala, a friss kínálatot meg lehet nézni, vagy ha van valami típus, ami konkrétan érdekel, akkor biztos tudnak okosat mondani )
pályamotort keresek 750-1000 cm3 között,ha valaki tud ilyet..6-700 tól sok van, jóval alatta kell
tnx
amugy itt van a kpm száma simán megmondják 2 mondatban tök normális a pasi--- nekem is pár napja oylan infót adott hogy csodálkoztam csak én meg külföldről hozok be mocit ott tökre más dolgok vannak--szóval azért nemtudtam többet mondani--ez már annak az osztálynaka sszáma ahol veled fognak foglalkozni a motor papirokal és tanácsadással és innen már nem fognak kapcsolni sehova sem és nemkell végigbohóckodnod a kapcsolásokat mint nekem-06 96 511 828 jah ez a győri kpm! mondjuk mindenhol azt mondják...a törvény győrben is uyganaz--mármint szabájok-- sok sikert
Egy külföldi csóka megvenné a motoromat (125ccm) és arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor mit kellene tennem a papírokkal kapcsolatban? Adásvételit megírjuk, és nekem kellene kivonatnom a forgalomból, rendszámot leadni...? vagy ez hogyan működne?
Segítségeteket köszönöm!
Szerencsére vannak ismerősök.
Ráböktem egy számsorra hogy ez az.Elhitték De addig is szétidegeltem magam.Ja,amugy az egész forgalombahelyezési procedúra
megvan 1 nap alatt,ha van lovettád
Nekem az Xj-nél csak a typenschein volt meg,de még 92-ben vonták ki a forgalomból,akkor még elvették a forgalmit.Először vizsga(27000ft),regadó(haver Gs500-asára 13500),ocsmányiroda(?).
Lehet hogy lesz eredetellenőrzés.Na az szopó.Engem is azzal riogattak mert néhány héttől 2-3 hónapig tarthat.
/szeretnék egy 200ccm-est megvásárolni,és forgalomba helyezni,az eddigi tulaj 50-es biztosítással járt/
Egy Honda CBF600S vagy CBF600ABS 2000-2005 évjárat közötti motort szeretnék venni lehetőleg külföldi papírost! Max 650.000-ért
Ha valaki tud behozni vagy ismer olyat aki tud az írjon légyszi.
e-mail: orozlanszivu777@freemail.hu
u.i.: esetleg magyar papíros is szóba jöhet de csak decemberi átírással!
Köszönöm
/találtam valamilyen kalkulátort de bonyi nekem javascript:smile(document.frmmsg.body,'06');document.frmmsg.b
ody.focus()