A doktor az doktor. Le a kalappal és már csak azért is mert Ember volt. Kezrazassal enyhítette a feszültséget, hacsak nem teljesen oldotta. De MM lehetett volna annyira tökös legény hogy kezdeményez. Így is jó. Jlo meg még savanyúbb arcot fog vágni.
Ehhez nincs mit hozzátenni. Maki hiába vette már keresztben a féktávokat Rossi stabil vezetéssel megnyerte a csatát. Jó futam volt. Lorenzo meg mit egerészett a sokadik helyen nem értem
Eddig azt mondtam, hogy Vinales nekem olyan semleges és túlértékelt stb. Viszont amit ma csinált Nincs bajom Pedrosaval, de sajnálom, hogy nem Vinales lett a dobogós.
Tegnap a oldalkocsis Man TT futamon, Dwight Beare vezető balesetben elhunyt, ez délután a superbike futam után volt.
Sajnos este még volt edzés stock 1000, ssp, és supertwin motoroknak ahol a Sulby egyenesben volt egy hatalmas baleset és Paul Shoesmith
meghalt. Shoesmith Bitter korábbi "csapatfőnöke" volt az ICE Valley BMW csapat tulajdonosa, tegnap 29. lett az SBK versenyben és
17:58 -as P.Best kört futott.
Komolyan lehidalok, amikor valaki az ellenkormányzásról magyaráz, meg hogy mért kell visszaváltásnál gázfröccs, vagy éppen mért kell kiülni. Hogy a pékbe keveredett ezres motorra, ha ezt egy fórumon kell megkérdeznie?!
Sajnos este még volt edzés stock 1000, ssp, és supertwin motoroknak ahol a Sulby egyenesben volt egy hatalmas baleset és Paul Shoesmith
meghalt. Shoesmith Bitter korábbi "csapatfőnöke" volt az ICE Valley BMW csapat tulajdonosa, tegnap 29. lett az SBK versenyben és
17:58 -as P.Best kört futott.
1 és 2 már van
Hát ez kurvajó Motogp blog ismerős arcokkal