Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
A szabadedzés is elég kaotikus volt. Redding defektje... Csak Rossi ne legyen a kiesők közt!
Na végre egy izgalmas időmérő, Rossi kicsit visszahozta a régi időket faca volt. Holnap izgalmas lesz a menet és már most fogadnék kb. 6-8 kiesőre.
Volt itt minden ma!
A digi.... Vlaki dobjon már egy linket hol lehet majd nézni a futamokat? Ezek a köcsögök a 3-asra tették, persze hogy azt nem fogom, bezzeg teniszt nézhetnék.
Ha.... Ha Hayden,Rossi Stoner, JLO és MM nincs, akkor Pedrosa világbajnok.
igaz de a verseny nem lenne e nélkül verseny, mindig ott van benne a bukás csúszás technikai hiba. emlékezz talmaxi-ra mikor első győzelmét hozta a 125 ben, az utolsó körben mattolta egymást a két előtte levő versenyző, ő csak átment a célvonalon és nyerte a futamot. ha olvastad rea nyilatkozatát mikor davis kielőzte az utolsó körben a múlt futamon: http://www.p1race.hu/hir/rea_c...
már van olyan pilóta aki előre készül egy jó eredményre, iannone nem az igaz ha nyer akkor nagy az öröm a boxban
Pontosan. Erosebb, ezerszer jobb futomu.
Főleg, hogy most már ténylegesen az a helyzet, hogy Marquez jobban örül egy Lorenzo, mint egy Rossi győzelemnek. Szerintem ez nem volt mindig így, de most tuti így van. És ez valami olyasmi, mint amikor Kalapács Józsi kilépett a Pokolgépből: Nagyon rossz Omen.
Suzukit nem bántani!
Nagyot ütött, csak sajnos visszafelé is.
Es mire cserelted le a motorod 20e km utan? Suzukira?
* Az a baj, hogy ez így egy utólagos kitalációnak tűnik, ami semmilyen valós eszközzel nem támasztható alá, hiba volt ezt kommunikálni (mellesleg gusztustalan is, de ez mindegy). Nem is jött jól ki belőle. Szerintem Rossi a nagy köridő elemezgetésben nem arra vagy nem csak arra jött rá, hogy Marquez csak szórakoztatja magát a MotoGP mezőnnyel, hanem arra is, hogy neki nincs esélye év végéig, mert Lorenzo is a legjobb képet mutatta, amit Ő ismert. Kiszámolta szépen, hogy ez így nem lesz elég és kitalált valami nagy fondorlatot. Hát nem ütött olyan nagyot, egy jobb egyenes világosabb beszéd lett volna, ha tényleg az a baja, amit mondott.
Tudom! Te direkt trollkodsz, az antirossisták más milyenek.

*Nekem is jobban tetszett volna és nem lett volna belőle olyan bünti...
Biztosan tudod és érted, hogy semmi bajom Rossival. Nekem egy beszólogatás, egy adócsalás, egy pofozkodás amúgy tök érdektelen, régen is volt ilyen, ezután is lesz. Gardnerék is átmentek a másik lakóbuszába kiosztani egy lángost, ha nem ízlett a menü a pályán. * Rossi Zöld lámpától kockás zászlóig hogy mi van ez lényeg. Ebben a szakaszban jelenleg két versenyző is fixen jobb Rossinál. És van egy harmadik aki jobb, de ő éppen a kispadon ül. És jelenleg szerintem három Ducati pilóta imádkozik azért, hogy ez így is maradjon.

* Manapság is töbre tartottam volna, ha Rossi átmegy a Honda boxba Ausztráliában aztán lekever két bengát Marquznek amiért feltartotta itet. Hitelesebb is lett volna, hihetőbb is, meg férfiasabb is. De nem, Ő már nem ereszkedik le holmi Mamola szintekre, Ő befújja két hét múlva a sajtószobában igazgató bácsi előtt.
A Tech3-tól P. Espargarot is elküldeném.
Pedrosa azt hozza majd, amit írtam. Neki jó lenne egy csapatváltás.... JLO-t és őt a Ducatira.
Azért írtam le, hogy nem Rossi miatt nem kedvelem őket, mint pl. VR46N barátunk.
Igaz, de a többség szerette! Pedig voltak érdekes dolgok ott is. Jó kérdés ez, hogy kit kedvelnek az emberek és kit nem.
Meg! Nehezen tudom elképzelni, hogy a "másodpilótákat" ne verné meg. Nem kell neki Vinalestől vagy Iannonétól félnie. Sajnos Pedrosától sem (szerintem).