Lehetett volna nagyobb elonye is, csak nem akarta annyira eroltetni, nehogy baj legyen belole, aztan bukja az egeszet. Nem azt jegyzik, hogy mennyivel nyert, hanem azt, hogy o nyert...
Lorenzo egy kiegyensulyozott pilota, aki nem ul fel a Rossi fele hecckampanynak. Higgadtan, megfontoltan megy, nem dobalja el a motort allandoan, mint Marquez, meg a tobbiek. Lehet erte utalni, de szerintem egy ideje mar o a legjobb. Az iden is o tunik nekem a legjobbnak.
Ez igaz. Barmennyire akarja, ra kell jojjon hogy kioregedett már. Ott rontotta el hogy atment a ducatihoz. Aztan azzal hibazott hogy nem hagyta abba es visszajott a yamahahoz.
Off: Stoner kellene visszajojjon a sportba, o is egy kocsog volt de tetszett ahogy motorozik.
Nem elfelejtve, hogy Ő kezdte Malaysiában és hogy egyébként Ő maga hasonlóakat csinált már korábban több ellenfelével szemben is én azt mondom, hogy bár nem volt túl szép és méltó, de megérdemelte. Sokaknak jól esett, többek között nekem is és jót röhögtem rajta. Azóta is ebbe van belegyógyulva mert tavaj óta nem bír leszállni a témáról, közben az ellenfelei tojnak rá. Most már kezd saját maga ellensége lenni, csodálom, hogy csak ennyire lassú. De nem baj. Most aláírt még két évre, van ideje úgy leszerepelni, hogy azzal hazavágja komplett legendát sárga 46-ostól a sárga tengeralattjáróig.
Elkepzelheto. Akart meg egy vilagbajnoki cimet de nem fog mar osszejonni neki. Azt viszont alairhatod hogy undorito volt amit az elozo szezon vegen csinaltak vele.
Olyat, hogy Ő nem elégedett máskor is mondott már. Ezt nevetve is el tudja mondani. Duzzogni akkor szokott, amikor tudja, hogy nem lesz jobb neki később sem. Most is azt csinálta, amit tavaly év végén is elkezdett már. Nyilatkozatokkal operált, Lorenzot b...ogatta, megpróbálta ki idegelni. Nem sikerült és ettől Ő lett ideges. Egyre nyomibb. Kapuzárási pánik?
Nem kell allandoan mindenkit fikazni, buzizni. Rossinak szar napja volt, latszott a vegen, hogy o sem volt elegedett magaval.
A Ducatinak vannak villanasai, de sorozatban mindig gyengen szerepeltek. Amugy kanyarban gyengebb a motorjuk, innen szep is a 2. hely.
Marquezt lehet szidni, de allandoan ott van az elbolyban. Most is jobban szerepelt, mint a Doki. Azert nem kene leirni, mert nagyon tud a gyerek, megha sokaknak ellenszenves is. A Doki is egy nagypofaju fasz, o is megeri a penzet...
Lorenzot meg megint csak lehet fikazni, de valamiert o indult a pole pozibol es eses nelkul vegigment es megnyerte. Nem ugat, nem jatssza az agyat, mint a Rossi, Marquez ,Crutchlow, csak motorozik es nyer. Jelenleg jobb, mint Rossi, tavaly is jobb volt.
Az megvan, hogy Rossi tegnapi versenyideje csak egyetlen egy másodperccel volt jobb Stoner 2008-ban 800-as Ducatival futott idejénél? 8 év, +200cc és Yamaha kellett, hogy a dottóre 1mp-t hozzon Stoneren 22 körön. Brávó! Persze Stoner fakezű volt, ki nem tudja ma már. Off topic, csak gondoltam bedobom.
Lorenzo egy kiegyensulyozott pilota, aki nem ul fel a Rossi fele hecckampanynak. Higgadtan, megfontoltan megy, nem dobalja el a motort allandoan, mint Marquez, meg a tobbiek. Lehet erte utalni, de szerintem egy ideje mar o a legjobb. Az iden is o tunik nekem a legjobbnak.