Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mesélj mit tudsz?!
gyerekek nem lessz itt semmi! se magyar futam, se közvetités, se talma a tvben. lehet rászokok a teletabira....
Talma helyettesét már megtalálták, ráadásul megkapja az eddig hiányolt tartalékmotort is.
Sajnos az.
Ez most komoly?
2009. május 14. 13:09

* a
* a
* a

Cikk nyomtatása
Cikk küldése
Add a Startlaphoz

FigyelőNet

A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. A magyar motoros menedzsmentje közölte, hogy szerződést bontott csapatával, a Balatonring Teammel.
"A magyar motoros és menedzsmentje kényszerhelyzetbe került, melynek hatására elsősorban Talmácsi Gábor érdekeit szem előtt tartva kénytelen volt kezdeményezni Jorge Martinez cégével kötött 2 éves szerződés felbontását.

Az évek folyamán hatékony együttműködés alakult ki az Aspar Team valamint Talmácsi Gábor és menedzsmentje között, azonban a szerződés felbontása mára elkerülhetetlenné vált. Az ok többrétű: második motor hiánya, médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása" - áll többek között a Faster Management közleményében.

talmácsi gábor

Az életem a versenyzés. Azonban elérkeztünk arra a pontra, amikor kénytelenek voltunk átértékelni, mérlegelni a helyzetet. Qatar óta folyamatos rajtam a nyomás emiatt, és nagyon nehéz 250 km/h-val száguldani a pályán úgy, hogy az ember tudatalattijában ilyen dolgok vonják el a figyelmet, a kellő koncentrációt. Nem tudom, mit hoz a jövő, de ennél az állapotnál csak jobb lehet.

A menedzsment szerint a március 31-i sajtótájékoztatón, melyet a Balatonring Team szervezett, még úgy tűnt, megoldódik a második motorral kapcsolatos probléma, erre a csapat új támogatóival közösen – Grupo Milton, Logistic Land - Jorge Martinez csapatfőnök ígértet tett. Ugyanakkor nem történt változás a május 3-i Spanyol Nagydíjra sem.

"Majd a menedzsment tudta és beleegyezése nélkül Talmácsi Gábor médiaképviseletéhez fűződő jogok egyoldalúan megváltoztatásra kerültek és minderről megtörtént a média (félre)tájékoztatása is.

stefano Favaro

A 2007-es VB szezon óta vagyunk kapcsolatban Jorge Martinez alakulatával és továbbra is úgy tartom, hogy a legjobb döntések egyike volt, amikor aláírtuk az Aspar Team-mel a szerződést. A problémák akkor kezdődtek, amikor a szezon legelején kiderült, hogy még sincs 2. motor. Majd úgy tűnt megoldódik a 2. motorral kapcsolatos probléma, hiszen a csapat új támogatóival közösen – Grupo Milton, Logistic Land, - Martinez úr ígértet tett arra, hogy a szponzorpénzből fedezni tudja a hiányzó forrásokat és a Jerezi versenyen már Talma rendelkezésére fog állni a 2. motor. De nem történt semmi, majd az engedélyünk nélkül egyszer csak harmadik félhez kerültek olyan jogok, melyek évek óta a Faster Management kizárólagos jogai, holott az Aspar Teammel kötött szerződésünk értelmében az érintett feleknek újra kellett volna tárgyalni egy újonnan megkötendő szerződés feltételeit. Gáborral közösen úgy döntöttünk, hogy felmondjuk a szerződésünket és próbálunk másik megoldást találni a folytatásra. Gábor meglévő partnerei élükön főszponzorunkkal a MOL-lal, továbbá a T-Mobile, Henkel Magyarország, Dreher Sörgyárak biztosítottak bennünket támogatásukról.

Ezt követően, valamint azt a tényt figyelembe véve, hogy hiábavalók voltak a korábbi kompromisszumot elősegítő javaslataink, hétfőn éltünk a szerződés által biztosított egyoldalú szerződés felmondási jogunkkal." - olvasható a közleményben, amelyben a menedzsment jelzi, hogy Talmácsi pénteken sajtótájékoztatón számol, be a történtekről.
Nálad a pont!
Láttam az IDM-en(német nemzetközi bajnokság)a Rizmayert
élöben,hát ,valoszinü a motorja miatt,de az ottani teljesítménye alapján nem fog rá senki felfigyelni.
Szoval ilyen szinten már a technikán is mulik:lehetsz te penge,
de ha nincs olyan 75-100 ezer eurod a motorra,nem tudsz annyira
elöl végezni,hogy felfigyeljenek rád!Nos,itt(Deutschland)igy müködik:a kissrác olyan 10,megy az ADAC-kupában 3-4 évet.Ideális
esetben megnyeri,de legalább dobogon végez,ott felfigyelnek rá,
megy a spanyol nemzetközi bajnokságba,és onnan már egyszerübb,(persze ha ott is jol szerepel),ott van pl.a Dorna..
Szoval sok sikert hozzá,de ha nem vagy milliomos(euroban)szerintem lehetetlen Ha a Talmát nézed,neki is milyen nehezen
jött össze a második mocira a pénz! Nem akarlak letörni,csak ez
sajnos Magyarországbol irreális.Bár egy lotto 5-ös segitene
Köszönöm. Sajna nincsenek milliárdok, de milliók se. A tehetséget még nem tudom, jövő héten megyek A-ra, ott kiderül, hogy mennyire bánok jól egy nagyobb vassal. Utána pedig ha lesz lehetőségem kipróbálok egy GSX R-t, vagy yamaha R1/R6-ot.

Ha jobban belegondolok, most hétvégén még megnyerhetjük az ötös lottót, akkor van esélyem.
Nyugodtan felejtsd el. Ott van a Németh Balázs. Mindent megnyert itthon. Simán a leggyorsabb 3-ban van Mo-on. (Talma-Rizi mellett). És egy olyan relatíve olcsó sorozatban sem tud megmaradni mint a superstock 1000. Ha Faterod nem milliárdos akkor ne is álmodj erről. Talán ha akkora tehetség vagy mint a Rossi.
Hello!

Ez egy kicsit furán hangozhat, de, hogy lesz valakiből motorversenyző? ( Moto GP pl.)

Azt tudom, hogy a legtöbb versenyző kiskorától kezdve motorozott stb, de aki esetleg "felnőtt fejjel" akar nekivágni, annak milyen lehetőségei vannak?

Persze tudom évekig kell gyakorolni, közbe még tanulni, dolgozni, de előbb-utóbb szeretnék versenyezni.

Esetleg szerzek egy GSX R-t elindulok a GSX R kupán, folyamatosan nyernék, és akkor felfigyelnek rám?

Ha valakinek van valami infoja, hogy pontosan, hogy is lesz valaki "hivatásos" motorversenyző az pls válaszoljon, köszönöm.
MADE IN HUNGARY
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=836
köszi a választ, de sajnos ott sem lehet fizetni üdülési csekkel:(
nem utazási, üdülésit akartam írni
Ha jól tudom akkor a Motorshow1-nél lehet utazási csekre venni.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Idén is szeretnék kimenni a brnoi moto gp futamra és a jegyemet itthon szeretném megvenni. az lenne a kérdésem, hogy üdülési csekkel lehet e vhol fizetni a jegyért? légyszi ha vki tud segítsen. előre is köszönöm
Nem szép dolog valamit úgy temetni, hogy még igazából meg sem született, azonban úgy tűnik, a MotoGP2 már most „elveszett”.
Bár a részletes szabályzást már az év elején kiadta a Dorna és a FIM, most két új fordulattal is gyarapszik a történet. Először is, a 250 köbcentis kétütemű motorok napja nem áldozott le, továbbra is van lehetőség versenyezni velük az új géposztályban. A szabály kicsit értelmetlennek tűnik annak fényében, hogy a legtöbb gyártó már bejelentette, hogy nem fejleszti tovább ezt a motortípust. A másik változás azonban lényegi változást hozhat a kategória életében. A FIM bejelentette, hogy az új géposztály egyedüli motorszállítója a Honda lesz. A géposztály ezzel a döntéssel egy típusbajnoksággá válik, amiben a legnagyobb (egyedüli?) különbség a kanyarsebességben fog megmutatkozni. Az is kérdéses, hogy ezzel a döntéssel mennyit árt magának a versenynek a FIM, hiszen így a World SBK 600-as géposztálya nagyobb változatosságot és így nagyobb versenyt fog jelenteni – ne feledjük, a MotoGP jelenti a gyorsasági motorsport csúcsát.
A FIM döntése rövid távon biztosan jól szolgálja a Honda érdekeit, de a verseny sportértékéből jelentősen elvesz. A költségcsökkentés, mint célkitűzés teljesül, csak az a kérdés, hogy jó lesz-e nekünk, nézőknek.
Üdv.
Felvételről meg lehet nézni valahol neten?
Azért mert a hithű helybeli muzulmánok(én így nevezem a lebutult magyar embereket) jobban szeretik a "Mi történt a földeken 1974-ben" című kinai dokumentum filmet nézni a verseny idejében. Az állami támogatotságú M1 meg csinálja azt amit a gazdája is! Szopat minket.
Nincs velük semmi bajom. De azért sajnálom, hogy édesanyjuk nem itta meg őket még folyékony korukban.
Mikor közvetitenek minden futamot élőben?Mért nem lehet az Mtv2 adni a többi versenyt ?
sziasztok. nézzétek meg mi történt 1999-ben jerezben és ugyanott 2009-ben. két vidi a vezércikkben. www.gpmotogp.hu
helósztok rossi hányszor volt világbajnok?
hajnal 0.10-kor tv1
csak a justin-on nem ismétlik
nem láttam! nem tudjátok hol tudnám megnézni? nem baj ha angol