Ha a Ducati nem csak itt volt jó, hanem előkapják tavalyi formájukat, igyekezni kell a többieknek. Stoner normális fickó a nyilatkozatai stb alapján, de a Pedrosát nagyon nem bírom. Eleve a tudásából le kell vonni kb 15 kilót, ami természetes adottság. Emellett nagyképű. De figyelj már te kuki, hol voltál az előző 3 futam után?
A pumuklinak meg a törpnek is megvan minden elektronikai segítsége,Ráadásúl mindketten gyorsabbak voltak az egyenesben.Melandri megkap mindent amit Stoner,ennyit a kevesebb tudásról.Megnézném a Rossit a ducatin.
sajnálom talmát!
hétfőn kint voltunk a ringen nyilt napon és a licenszesek között látuk menni,
nagy élmény volt,hiszen még élőben motorozni nem láttam illv.igen,de az csak
bohockodás volt(körbevitt 1magas gyereket),aztán felkerestük:
nem volt vmi jó kedve,vki még vigasztalta is,hát ez nem az ő éve...
komolyan a tavalyi motorjával sokkal jobb eredményeket tudna elérni mint ezzel a mostani szarral mert legalább célba érne...és lehet hogy nem is rossz helyen...
a motorsokk.hu-nál fel vagyok iratkozva a hírlevélre, vagyis felvettek, mert én nem iratkoztam fel, na mind1. A lényeg, h küldtek kódot a motogptv-hez, és így a versenyeket is tudom nézni. Bár a kommentár nem a legszínvonalasabb...
Ahogy Dadis írja, az is magyarázat. Ha para, ha lecsúszott, addig nem érdemes vele tovább kalimpálni, míg maximális stabilitás kell nekik, talán ezért is nem kapkodnak visszatenni a lábtartóra. Ezek az új gépek nagyon könnyűek, érzékenyek, pl. utolsó előtti futóműbeállításommal nem akart kanyarodni a bringa (nehézkes volt, pedig a kormánylengés-csillapítót kiiktattam), a mostanival pedig annyira könnyed/érzékeny, hogy egy rossz helyezkedés v. mozdulat is befolyásolja. Pedig ez 190+ kg, azok meg vagy 30-50 kg-al könnyebbek lehetnek.
pedrózsi megint oktatva lett !
V.R.
hétfőn kint voltunk a ringen nyilt napon és a licenszesek között látuk menni,
nagy élmény volt,hiszen még élőben motorozni nem láttam illv.igen,de az csak
bohockodás volt(körbevitt 1magas gyereket),aztán felkerestük:
nem volt vmi jó kedve,vki még vigasztalta is,hát ez nem az ő éve...
Talán ezen úszott el egyáltalán a felzárkózás lehetősége is.
6. kocka
Idei MotoGP(Brno) jegy arak:
A+B+D+E+G 9900
C (Starobrno) 19900 (poloval, sapkaval)
C (Starobrno) 19000
F (Cardion) 21200
T1 28500
T2 Brno 24400
T2 Elit 28500
T3 39200
T4 33400
T5 32500
T6 33400
VIP 97000
10 jegy felett kedvezmeny!
Szallas:
3 agyas, furdos, kis konyhas 4200Ft/fo/ej
2 agyas, kozos furdos(a folyoson) szoba 3000Ft/fo/ej.
Reggeli: 1000Ft/fo/nap
Superbike jegyarak:
T2,T3,C,D,G : 5700Ft
T2,T3,C,D,G+paddock(pit walk nelkul):11550
erdeklodni lehet: shambox@freemail.hu
Jó lenne kimenni,egy minél nagyobb stábbal.
Meg a jegyet is intézni,mert Én nem vagyok képben ilyen téren!
fedélzeti kamera
a fejére erősített kamerával száguldozik, ha jól tudom az öccsével versenyez :)