Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Persze,hogy be A 15, az szimmeringek,olaj,teljes szétszedés,takarítás,átlemezelés,egyedi kérés is megoldható.A csúszóperselyek cseréje az plusz zsé.Elérhetőség adatlapomon.
Szia! Az én mocim telóit is be tudnád lőni (adatlapomon)? A 15 az mit takar? +olaj.... Pontosan hol vagy helyileg?
Kösz a választ!
Rendben
felvettelek msn re majd beszélünk
Adatlapomon van minden.telószám,mail,msn-de most a laptopin nincs,asszony játszik a nagyon.
mert akkor lehet hogy érdekelne egy ilyen dolog
hol vagy te elérhető?
Mindenkinek ugyanannyi,15 a 2 első,10 a hátsó.
szóval ha elküldeném neked egy szervízre,és súlyhoz állításra mennyiért tudnád megcsinálni? 1 pár elő teló meg a hátsó
Mindent lehet mesterem A marzók,főleg azok a shíverek jók.Bármilyen teló meglehet faszára csinálni
nézegettem a krosszmotorok.hu-n azokat a marzocchi telókat 30 rongyért csak aza baj azok sztem puhák mert endúróba valók, ilyet nem érdemes megpróbálni ugye
erről van szó
nekem a kx 500 ba elég hurka telók vannak,szted mit lenne érdemes okozni vele lehetne varázsolni vele valamit?
Huhúúú,némelyik,kegyetlen.De legalább a gazdik gondolnak rá. 7.5 óránként gyártók szerint cserélni kéne az olajakat.Ez itt nem divat.40 óránként viszont illene.Egy jó telóval csak élvezetesebb motorozni,mint egy szarral,balesetveszélyről ne is beszéljünk,az állapotmegóvásról meg főleg.Sok a kívül csili-vili,karc ne legyen rajta,de 2 forintot nem ér.
sok dzsuva meg lerakódás szokott lenni a telókba?ha kiszámoljuk,h 1 percalatt hányszor nyomódik össze meg ugrik szét a teló,akkor pár év alatt ez jelentős kopás is lehet,még akkor is,ha minimális a surlódás, nem?
Nyomom gyorsba,nehogy besokalljak,csak 3-4 óra egy,azt van 4 is összeszalad Agyam megmá,ha közbe zargatnak
De legalább beindult a teló biznisz
Mostanában egésznap szinte kint vagyok,van itt még +20 is néha
-20 fokban még a garázs ajtót se akaródzik kinyitni
Na az az szarügy hátha esszercsak
Szeva

Még darabokban van szegény. Még mindig nem jött meg a nyomdagéphez az alkatrész
Kíszen van a sárkány?
Szeva,tílleg?Aszittem túrkálóból
Külföldről