Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2010 AMA Supercross Rd4 San Francisco

450

250

a 250-es HD felbontás.
Hello! Nem akarok beleszólni, de olvastam itt vmelyik topikban, h sokaknak bevált a D.I.D ERT2 520.
jó felvételek....canon 7d-vel

itt
nekem a motorex vált be. mocizás előtt befújom és annyi.
gyári szett a yamahán 15órát birt,de hallotam már mástól,h 5órát ment csak vele.volt már olyan is,h belefutottam egy kamu did hs-be.egy motorozásután le kellett vennem,m ugy megnyúlott,h féltem elszakad(csomagolás meg minden ugyanolyan volt,visszavittem a boltba,h ez simsonra se jó,de még neki állt feljebb! mi az hogy reklamálok egy lánc miatt?)
tehát tényleg balszerencsés vagyok lánc ügyben
milyen láncsprayt használsz és milyen sürün fújod?motorozásonként,vagy minden leállásnál?
pedig én vagyok tim ferry. személyesen.
untam már a visszavonult milliomos ama sztárok életét. eladtam floridai villámat ryan villopotonak, és ide költöztem mo-ra. most ismerkedem a nyelvvel és az itteni motorosokkal, ráérő perceimben pedig a sportmotorra irogatok.
téged hogy hívnak?

üdv
tim
a supersprox jó lesz. reginát nem ismerem, de állítólag az sem rossz. nekem did volt. azzal elégedett voltam.
de a 450 amúgy is jobban eszi a láncot, lánckereket.
üzemóra mérő 7900, jó minőség nem az a leggagyibb....
info@motoaction.hu
az rx3 nagyon jó én is azt nyúzom 10 éve....
Főnök, dobd be a back flippes képet amit tapolcán csiáltál , ba attól majd beszarnak
Akkor ödvözöllek Angol Királyom
Aki fórumozik, az nem tud motorozni igaz?
Nem állította senki hogy ö van a képen
őő hát ha ez te vagy akk én az angol KIrály vok
Sziasztok! Van köztetek olyan szegedi, aki ki fog járni az OB élsport versenyeire?
amióta motorzom folyamatosan kinlódok a láncszetekkel,pedig ugy ápoltam mint egy kisangyal.preciz tisztitás,fújás...
ez a supersprox regina rx3-mal remélem beválik
bakker
bubbát is megműtötték....

nehogy má dungey legyen a bajnok....
Okés fönök,
jó lesza san franciscoi pálya mert van egy ugró aminek nincs érkezője.kíváncsi leszek,h oldják meg,h x méter magasról ne nyekkenjenek amikor lapra érkeznek.

ja és ha lehet olyan hétfő-keddig senki nem irja má le az eredményt:(
Gery akkor várjuk linket
Ama motocross torrentet nem tudtok?
"...használd a lábadat..."

jake weimer
okse
mentettem
joccakát
píísz