gyári szett a yamahán 15órát birt,de hallotam már mástól,h 5órát ment csak vele.volt már olyan is,h belefutottam egy kamu did hs-be.egy motorozásután le kellett vennem,m ugy megnyúlott,h féltem elszakad(csomagolás meg minden ugyanolyan volt,visszavittem a boltba,h ez simsonra se jó,de még neki állt feljebb! mi az hogy reklamálok egy lánc miatt?)
tehát tényleg balszerencsés vagyok lánc ügyben
milyen láncsprayt használsz és milyen sürün fújod?motorozásonként,vagy minden leállásnál?
pedig én vagyok tim ferry. személyesen.
untam már a visszavonult milliomos ama sztárok életét. eladtam floridai villámat ryan villopotonak, és ide költöztem mo-ra. most ismerkedem a nyelvvel és az itteni motorosokkal, ráérő perceimben pedig a sportmotorra irogatok.
téged hogy hívnak?
a supersprox jó lesz. reginát nem ismerem, de állítólag az sem rossz. nekem did volt. azzal elégedett voltam.
de a 450 amúgy is jobban eszi a láncot, lánckereket.
amióta motorzom folyamatosan kinlódok a láncszetekkel,pedig ugy ápoltam mint egy kisangyal.preciz tisztitás,fújás...
ez a supersprox regina rx3-mal remélem beválik
jó lesza san franciscoi pálya mert van egy ugró aminek nincs érkezője.kíváncsi leszek,h oldják meg,h x méter magasról ne nyekkenjenek amikor lapra érkeznek.
ja és ha lehet olyan hétfő-keddig senki nem irja má le az eredményt:(
Gery akkor várjuk linket
450
250
a 250-es HD felbontás.