Karcsi várom,h mond a helyszint meg az időt és ne kislányoskodj a fokokkal én augusztusba a 40fokba meg a minusz akárhányba is motorozok.az a baj,h legtöbbször egyedül,mert mindig van kifogás:hideg meleg por sár stb
phoenix 250eseknél páran elég szépen odaverték magukat az első triplán. aki nem hibátlanul gyorsított ki a kanyarból, az nem vitte át.
de olyan teló van alattuk, hogy.........
pontosság. tulképp az sx erről szól. fejben össze kell rakniuk a dolgot keményen.
reed pipa.....gyúrj rá bubbára...ő is megzúzta kicsit a bordáit. most sebezhető
phoenixetmost néztemmeg.direkt figyeltem hányszor hibáznak(ugratásnál nem ivre érkeznek stb)4et vettem észre,de szerintem ők nem,m ugy mentek továbbminta misem történt volna.
amatőrkét azt gondolom,h crossmotorral menni kell mintegy barbár, de ezek olyan precizen kezelik a 60le 100kg izomgépeket mint agysebész a szikét.
ez motivál és hétvégén egy kicsit többet motorozok,behozzam őket
mondjuk reed 7 hetes kihagyása az énmalmomra hajtjaa vizet
HI! Tápiószecsón!Már elhintettem a másik fórumon ha legalább hátrman lennénk érdemes lenne le menni bátmonostorra ha tavaszodik itt 5C-fok ott 10-12Cfok van 1napra le mennénk 5e utiköltség -ként . Ezuton pestkörnyékéröl keresem a vállalkozó kedvüeket kocsi utánfutó van!Gratula a motorodhoz
ELADÓ
fox strafer 05 jó pr lyukkal, összevarrva, térdén nagy lyuk javíthaó minden, mez L, gatya 34, viszont OLCSÓN 6000/szett
polisport fekete oldalidom 4000
kék első sárvédő 2500
vadi uj 03-05 yzf-ekre, sárvédő jo szinte minden yamahára
Dulai Karcsi most már nincs mese össze kell hozni egy közös motorozást valahol!ajaj hogy vettem!de már vagy fél éve 2009 yz450 raadaul amikor először letekertem a tanksapkát még műanyag szag volt benne:)
merre is laksz helyileg?
2004-es KTM SX 250, Kep nincs a mociról, éjjel lopták el várpalotán garázsból. Ismertetőjegyei:
- elöl fekete ktm sárhányó
- krom rezonator
- nincs rajta matricaszett, full narancssárga, kissebb matricak vannak rajta, pl GAS, vonalkod, ilyesmi.
- hátsó WP rugóstagból elment a gáz és az olaj is
- üléshuzat kiszakadva hátul, fekete szigetelőszalaggal potolva
- kipufogó minden felfogatásnál hegesztve, zajszűrő vége esztergált aluminium, ugy nez ki mint egy kis hamutartó. a zajszűrő palástja és a perforált cső között 2szálból font rézhuzal van alátétként
- motorban kb 0 kompresszio van, dugo, gyuru, hajtokar cserés
- uzemoramerő a kormanyon a szivacs alatt feher gyorskotozovel felfogatva
- fekete alubetétes kézvédő, szurke markolat
- hátsó kerék defektsprével javítva, gumik kb 30-40%-osak
- hatso lengokar és telo kozott a csapagy durvan kotyog
- elol teloharisnya kiszakadva
ha valakinek felkinaljak eladasra, alkatresznek, vagy barmit hall, hivjon, elerhetoseg az adatlapomon.
a tolvajnak: nagyon ugyes vagy, hogy egy leharcot motort sikerult ellopnod, faszkalap, a 3 stihlfureszt meg otthagytad, gratulalok .....
perec
a pálya
na jó nem.a 250 még nem jött le...
Lehet valahol nálunk ilyet kapni:
http://www.trinitytoys.net/eba...
de olyan teló van alattuk, hogy.........
pontosság. tulképp az sx erről szól. fejben össze kell rakniuk a dolgot keményen.
reed pipa.....gyúrj rá bubbára...ő is megzúzta kicsit a bordáit. most sebezhető
amatőrkét azt gondolom,h crossmotorral menni kell mintegy barbár, de ezek olyan precizen kezelik a 60le 100kg izomgépeket mint agysebész a szikét.
ez motivál és hétvégén egy kicsit többet motorozok,behozzam őket
mondjuk reed 7 hetes kihagyása az énmalmomra hajtjaa vizet
phoenix
most meg megint anaheim?
ha van torrent, tolom a linket
fox strafer 05 jó pr lyukkal, összevarrva, térdén nagy lyuk javíthaó minden, mez L, gatya 34, viszont OLCSÓN 6000/szett
polisport fekete oldalidom 4000
kék első sárvédő 2500
vadi uj 03-05 yzf-ekre, sárvédő jo szinte minden yamahára
zsir46@freemail.hu
2000ft\db bolti ára 4000ft
már folyamatban van a rendelése...
köszi
merre is laksz helyileg?
- elöl fekete ktm sárhányó
- krom rezonator
- nincs rajta matricaszett, full narancssárga, kissebb matricak vannak rajta, pl GAS, vonalkod, ilyesmi.
- hátsó WP rugóstagból elment a gáz és az olaj is
- üléshuzat kiszakadva hátul, fekete szigetelőszalaggal potolva
- kipufogó minden felfogatásnál hegesztve, zajszűrő vége esztergált aluminium, ugy nez ki mint egy kis hamutartó. a zajszűrő palástja és a perforált cső között 2szálból font rézhuzal van alátétként
- motorban kb 0 kompresszio van, dugo, gyuru, hajtokar cserés
- uzemoramerő a kormanyon a szivacs alatt feher gyorskotozovel felfogatva
- fekete alubetétes kézvédő, szurke markolat
- hátsó kerék defektsprével javítva, gumik kb 30-40%-osak
- hatso lengokar és telo kozott a csapagy durvan kotyog
- elol teloharisnya kiszakadva
ha valakinek felkinaljak eladasra, alkatresznek, vagy barmit hall, hivjon, elerhetoseg az adatlapomon.
a tolvajnak: nagyon ugyes vagy, hogy egy leharcot motort sikerult ellopnod, faszkalap, a 3 stihlfureszt meg otthagytad, gratulalok .....