Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3.3-4.3dl/szár, 3.7dl 5W olaj a standard.
szia

nekem van gázkar csövem vadi uj,3500ft,fékkar 1500, ha kell postázom is,info@motoaction.hu
ha jól látom rmz 250 a gép
Mi van veled? Gépet vettél már?
A farkuk szerint
igen
mi az hogy kicsik meg nagyok?250 meg 450?vagy mi?
2010 AMA Supercross Rd2 Phoenix

Kicsik

Nagyok

Yamahának KTM-nek 140 mm körüli légoszlop kell maradjon de beállításfüggő . 120-150 mm úgy tudom
Interneten keress komplett service manual-t
Máskor is jól fog jönni
sziasztok
valaki meg tudná nekem mondani hogy 97 es cr első telóba mennyi olaj kell?
És van raktáron neked?
Nem gond, örülök, hogy láttunk
msn-t nem használok.
írj egy mailt, vagy tel.
hello bocsi korai le lepesert de menni kellet nalam mar csak igy van!sajan de jo a palya uber
Igen, szerencsére sikerült Gere Lacinak ideiglenesen megtákolni a motort, amíg megjön a full felújító szett, bírni fogja.
Van neked valami MSN-ed vagy valami? Volna 1-2 kérdésem, de nem akarok itt OFFolni.
mentél te is?
A fagypont alatti átlaghőmérséklet ellenére ez a pálya kiválóan motorozható most is, a túrás jó lett, az osztrákok is nagyon meg voltak elégedve, az edzés is jó volt, egyszerűen ez a nap szuper volt!
Aki még nem járt volna ott:

http://maps.google.com/maps?f=...

Bejárat_ 51-es útról bugyi felé 1100m-ert kell megtenni, és ott balra a betonüzem felé befordulni, majd az első, vagy második lehetőségnél jobbra, és 700 m-ert az erdő mellett haladva a dombra felmenni.
Kissé rendberaktuk a Taksonyi crosspályát. Ezeröcsi (1500) a pályadíj, 12 év alatt meg ingyenes.
Taksonyi Endurocross Egyesület
kb.2

1 tankal hány órát mentek el?
Gyorsan tölts ki egy lottó szelvényt!
Biztos ötösöd lesz.
Jól tippelsz.
Nem véletlen, J.N.-nek hívják?
Ha ő az akkor már vele beszéltem.
köszi...
gyári asszem 6500Ft a suzihoz...
Lehet hogy szerencséd van! Én biztos nem adom el, nem azért vettem új motort hogy pár év alatt el keljen adnom. Amint írtam is hogy hárman vettünk új motort, ebből egyet már eladtak, a másik srác is gondolkodik hogy eladja-e. Hozzá teszem 16 tank benzint hajtott ki belőle a srác, ja és a nappaliban tárolja.