Igen, szerencsére sikerült Gere Lacinak ideiglenesen megtákolni a motort, amíg megjön a full felújító szett, bírni fogja.
Van neked valami MSN-ed vagy valami? Volna 1-2 kérdésem, de nem akarok itt OFFolni.
A fagypont alatti átlaghőmérséklet ellenére ez a pálya kiválóan motorozható most is, a túrás jó lett, az osztrákok is nagyon meg voltak elégedve, az edzés is jó volt, egyszerűen ez a nap szuper volt!
Bejárat_ 51-es útról bugyi felé 1100m-ert kell megtenni, és ott balra a betonüzem felé befordulni, majd az első, vagy második lehetőségnél jobbra, és 700 m-ert az erdő mellett haladva a dombra felmenni.
Lehet hogy szerencséd van! Én biztos nem adom el, nem azért vettem új motort hogy pár év alatt el keljen adnom. Amint írtam is hogy hárman vettünk új motort, ebből egyet már eladtak, a másik srác is gondolkodik hogy eladja-e. Hozzá teszem 16 tank benzint hajtott ki belőle a srác, ja és a nappaliban tárolja.
nekem van gázkar csövem vadi uj,3500ft,fékkar 1500, ha kell postázom is,info@motoaction.hu
ha jól látom rmz 250 a gép
Kicsik
Nagyok
Máskor is jól fog jönni
valaki meg tudná nekem mondani hogy 97 es cr első telóba mennyi olaj kell?
írj egy mailt, vagy tel.
Van neked valami MSN-ed vagy valami? Volna 1-2 kérdésem, de nem akarok itt OFFolni.
http://maps.google.com/maps?f=...
Bejárat_ 51-es útról bugyi felé 1100m-ert kell megtenni, és ott balra a betonüzem felé befordulni, majd az első, vagy második lehetőségnél jobbra, és 700 m-ert az erdő mellett haladva a dombra felmenni.
Taksonyi Endurocross Egyesület
1 tankal hány órát mentek el?
Biztos ötösöd lesz.
Jól tippelsz.
Ha ő az akkor már vele beszéltem.
gyári asszem 6500Ft a suzihoz...