Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az új crf250-ről sok gyakorlati tapasztalat még nem nagyon van szerintem itthon.
én nemrég olvstam utána leginkább usa fórumokon.
amit leszűrtem...
jó:
szokásos honda kezelhetőség, kanyarodási tulajdonságok. alul erősebb lett, jól adja le a teljesítményét, szépen, egyenletesen húz végig. efi miatt nincs semmi torpanás, fulladás hirtelen gázra.
rossz: a nagyon kanyarra hangolt váz miatt az egyenesfutásra panaszkodtak sokan, gyorsabb pályákon problémás stabilitás. ezt a kormánygátló megfelelő hangolásával, beállításával próbálják orvosolni.

mást igazából nem említenek.
a megbízhatóság meg majd elválik...............

ha veszel egyet, akkor gyere vissza beszámolni róla
Ja igen, Béla is ugyanott, ahol én
Hol akarsz telót felújítani? Van már rá ember/ár?
Béla is himbát újjít
nekem az elejét kell megcsináltatni...folyik mint a picsa,nem lehet már a hézagolóval kipiszkálós módszerrel helyrehozni
itt van az is a sarokban..csak el kéne vinni
ugyan úgy ahogy eddig...
de remélhetőleg a héten valamelyik nap el tudom vinni a yamahához méretni meg dugót rendelni
a 150-es érzékenyebb mint a többi 2t. sok jót tényleg nem hallani róla...
Hogy áll a gép? Nekem épp a himba és hátsóteló felújítás zajlik.
mint minden más 2t
Az sx 150-esről csak rosszakat hallottam. Érzékeny a beállításokra,a pontos szervizekre.
A 2010-es CRF450-el mentem még csak, kb. 4-5 kört Monoron
Nekem a 250-es való, azt sejtem. Ha kipróbáltam, vagy valaki vett egyet nekem ajándékba, majd mesélek, milyen
Kezdésnek nem rossz
Drágák?
Helló MX őrültek! Mondanátok 1-2 jó és rossz tulajdonságot a Honda CRF 250 R10-ről és a KTM sx 150 2010-ről Tudom, még korai, de hátha van valami kis infótok
Zsír...hány küllőset? Mibe kell, az RMZ?
Helló!
köszi, egy ráfot keresek, elsőt!
Ha kinézel valamit konkrétan, tudok segíteni, mennyibe kerül, hogy lehet megvenni és postázni, ha kell.
Hali!
Ebay-ről még nem rendeltem, de Keme barátunk többet tud mondani erről. Én a pinkmotors-tól szoktam rendelni.
Helló!
Megéri itt rendelni, postk. drága?
Sziasztok!

Valaki tudna mondani egy jó motoros boltot/oldalt, ahol nem csak szettekbe vannak pl:tömítések, szelepsz. szimmmeringek...stb

Előre is köszönöm!
Supercross Anaheim 2010.január 9.
Töltsétek és nézzétek
http://www.torrentbox.com/torr...
Ha már crossos játék és Anaheim 2010 akkor
http://www.youtube.com/watch?v...
ja

rockstar suzuki utolsó tesztkörök

ITT
Tyűha...

Ez olyasmi mint Bugyin a hosszú!
anaheim-i pálya szimuláció