Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcsééém! Akárkinek írok, mindenki lelép. Vagy nekem kéne lépnem?
Imi most azt gondoltad, nem tudom ki vagy
Te Skiller! Te sosem akarsz abból a pusztából valami motorosbarátabb helyre látogatni? Jó lenne már egyszer menni egy Bükki kört valami kategóriatárssal. (nem a jövő hétre gondoltam) Mert ez a Vitka évekig hitegetett, aztán meg, mire tényleg kész lett a ZXR-je, és fel is hozta Miskolcra, akkorra meg az én vackom nem került még haza Pestről.
Ne nézzél már totál szőkének, mert nem vagyok!
adunk mi a topicnak ha kell
a deb topic fél évvel korábban indult te disznószemű
szevasz te BG
Na jó van, őrültem hogy húzhattam jelenléttemmme emeltem az éjszaka fényét. No meg rohadtul levagytok maradva hozzászólás szinten debreceni topikhoz képest, oszt gondoltam húzok már rajtatok kicsit!
NODE hozzá ne szokjatok a jóhoz! (na gyorsan felveszem megint a napszemcsit mert úgy vagány vagyok) így ni!
Na mentem! további jó estét!
Akkor meg csak nem vagyok Aldcheimer kóros, vagy mi a f@sz.
ZSüZSü! Aranyos csajszi!
De igazad van!
Varbón voltunk! Hatalmas buli volt jól éreztem magam nagyon!
Tudom ki volt, Tóth Judit. A szállóról viszont továbbra sem tudok. A faluban egy faszerkezetes ház van,(tehát nem a klasszikus rönkház) A környékbeli erdőkben három faház, de azok vadászházak. Nem Varbón voltatok elszállásolva valahol a képen látható tó környékén?
De én az tudom jól, ő nem volt képbe!
nyugi szivem, már nem te vagy az
Heeeeeee
ezért majd adok egy barackot a fejedre 3 kilós kalapáccsal.
nem félsz te nádigörény de majd meglátod. " kitöröm a derekad megbaszom a szád "

http://youtu.be/vwK48IY9iJo
De Elissa is ott van velünk!
z- már becézgetem
egy liter gönczi barack páleszt nem veszek zokkul ha lebaszol elém!
Hát én még sosem láttalak, de ha egyszer találkozunk, akkor lebaszok egyet !
De jó volt elhitetni vele hogy mi nem ismerjük egymást és úgy szájkaratézzunk!
A tel szám azért jó lenne Fati!
Mintha nem ismerne minket....Ott van velünk a tul oldalon Te buflák!
Szóval ők ilyen linkes emberek! Ahan akkor nem veszem őket komolyan! Sosem láttam őket és bepofáznak! lehet 12 éves gyerekek akiknek nincs más dolguk!