Te Skiller! Te sosem akarsz abból a pusztából valami motorosbarátabb helyre látogatni? Jó lenne már egyszer menni egy Bükki kört valami kategóriatárssal. (nem a jövő hétre gondoltam) Mert ez a Vitka évekig hitegetett, aztán meg, mire tényleg kész lett a ZXR-je, és fel is hozta Miskolcra, akkorra meg az én vackom nem került még haza Pestről.
Na jó van, őrültem hogy húzhattam jelenléttemmme emeltem az éjszaka fényét. No meg rohadtul levagytok maradva hozzászólás szinten debreceni topikhoz képest, oszt gondoltam húzok már rajtatok kicsit!
NODE hozzá ne szokjatok a jóhoz! (na gyorsan felveszem megint a napszemcsit mert úgy vagány vagyok) így ni!
Na mentem! további jó estét!
Tudom ki volt, Tóth Judit. A szállóról viszont továbbra sem tudok. A faluban egy faszerkezetes ház van,(tehát nem a klasszikus rönkház) A környékbeli erdőkben három faház, de azok vadászházak. Nem Varbón voltatok elszállásolva valahol a képen látható tó környékén?
NODE hozzá ne szokjatok a jóhoz! (na gyorsan felveszem megint a napszemcsit mert úgy vagány vagyok) így ni!
Na mentem! további jó estét!
Varbón voltunk! Hatalmas buli volt jól éreztem magam nagyon!
http://youtu.be/vwK48IY9iJo