Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért csodára ne várj. A többi része nem kapott, csak pár foltot, de azért nem mindegy, hogy egyáltalán lehet használni, vagy pedig csak körbe Miskolcra...
Na, majd nyáron kerülök erre
Igen, az. Keresek pár régebbit, nagyjából fokozatokban, csak úgy összehasonlítás végett...
amugy is nem sügér hanem egy menyétnek vagyok a haverja tehát lehetek mondjuk lemúr
WÁÁÁÁÁÁÁÁ ha lenne tököd mondanám hogy huzd a faszodra a CK-kat meg a NM-eket.. de mivel Veled tán kulturált leszek annyit mondok:

NE MÁÁÁ !

http://youtu.be/1POpoWKuVV8
ck sügér
akár mennyit iszok, nem vagyok hal !
hááá
aki városi az meg jó triálos mi ?
attól még nem vagyunk yetik
Ti hegyiek jól motoroztok, hisz ott nőtettek fel!
Jövőre mindenkinek újra kell tanulni, hacsak nem motoros postás, vagy hasonló, akit a rossz sorsa arra kényszerít, hogy télen is nyomja végig. Nomeg,,,csak gyere, legalább végre talán valaki nem nyom le a hegyen.
Na, ne csináld... ez a leszakadt út helyén van?
Teljesen felcsigázott
ja meg vájá nekem jövőre újra kel tanulnom motorozni!
eddig sem tudtam, de most fokozottan veszélyes vagyok!
Nézd csajszi! Milyen streetet faragtak a Grand Canyon helyére.
akkor át!
...nekem nincs bűnöm pár napja jártam a templomban ... de nem gyónni, hanem melegedni
Átbasztak, mint szart a palánkon
Bode akkor most tisztázzuk kit baszott át kit? Én téged vagy TE engem
Én azt ugyan honnan tudnám.
Mé kivagy te?
Ő Nórbi jól ismer én mindenra azt mondom hogy persze, meg rendbe! De az az igazság hogy csak igérgetek jobbra balra mikor meg mennikéne meg sehun nem vagyok!
DE DE DE jövőre nagy erővel megkísérlem bevenni a ti hegyeiteket! ÉS ez most komoly! szóval akár lehet róla szó.
ja itten megyen a izéá a mi a hogymonjdák is