Hááát, mit tagadjuk, az Ádám R1-ese korántsem volt ilyen barátságos. Viszont minden flottul működött rajta, amit az enyémről, sajna, még nem mondhatok el...
A jó idő örömére mentünk ma egy kört...kb 2 órácskát kicsit sár volt, de jól esett. Olyan helyen/helyeken jártunk...pl. kb 100-120 centi széles út, vaddisznó túrásokkal fűszerezve és 2 oldal csipkés
nekem is lesznek költségeim, most derült ki hogy amiket vettem 6 dugis féknyergek azok 1100-ről valóak. Valahonnan be kell szerezek karmantyút,tömítést bele,,,,ha gyárit rendelek biztos lesz vagy 20 ropi ,,,szerintetek elmenjek egy jól felszerelt csapágyboltba és rendeljek bele onnan? Nem tudom mit csináljak.
MEghiszem azt hogy milyen nyugodt a tied, mentem olyan 750-essel már nagyon bejön, annyira stabil mint állat , utána mentem egy K1 750-essel hát az nagyon ideges hozzá képest.....
Köszi, ilyeneket már én is láttam itt sm-on is, ha más nem, ez marad nekem is,de előtte még van pár komolyabb beavatkozás, ezeket kell erőltetni. Vezműlánc, szelepszárszimmering, futómű, két első tárcsa+betét, meg 5.1-es fékolaj. Innen indulnak még a glanc dolgok, tudom, a kormánygátló nem az, de eddig békésen viselkedett nélküle is...
NEM nem de én is vadászom.
Ajánlani akartam neked is egyet.......
Én nyáron erre gyűjtök szerintem jobb mint a 1100-r vagy a 750 gyárija mert az tudtommal nem állítható. Ez meg igen...Igaz Kínai de lassan már azok is törekednek a jóra...
MEghiszem azt hogy milyen nyugodt a tied, mentem olyan 750-essel már nagyon bejön, annyira stabil mint állat , utána mentem egy K1 750-essel hát az nagyon ideges hozzá képest.....
Ilyenkor persze hogy aranyat ér.
NEM nem de én is vadászom.
Ajánlani akartam neked is egyet.......
Én nyáron erre gyűjtök szerintem jobb mint a 1100-r vagy a 750 gyárija mert az tudtommal nem állítható. Ez meg igen...Igaz Kínai de lassan már azok is törekednek a jóra...
Ehin van ni! http://www.kormanylengescsilla...
Figyelj már láttam 1100 topickba még valamikor kerestél kormánygátlót. Sikerült keríteni rá?
Fájt.
http://youtu.be/BJ7NVjZ-Eyg