speedet?))majd kikurelom magam
igen létezik,sőt elméletileg kötelező is lenne ,ez a fém szállakkal átszőt rúha kb 65000ft+bakkancs 60000ft)))
de hát ,mint tudjuk az ember egézsége min den pénzt megér,FŐLEG EGY VÁLALKOZSÓNAK!)
Vágásbiztos? Nekem sincs olyan. Nem egy világcég ez kérem... Legalább sebkötöző volt nálam,igaz 10+ éves,de itt a példa,él és virul a kollega. Térdénél kapott bele három fog,összekötötték egy vágásnak.(hál istennek nem túl mély) Már csak kifutáson volt a lánc... Neked meg gyógyulást. Egy éjszaka kigyógyulni? Vegyél be valami gyorsítót.
az facca ,haver. mi lett a lábával? menthető? vágásbiztos nadrág,csizma volt rajta..?)
most értem haza és fekszek ,mert lázas vagypk(39,5) ,reggel meg megyek putnokra egy scániával sinekért... úgyhogy gyorsan kurálom magam.
jövő héten,vagy utána levőm + irány pest suli...((
Aki annak érzi magát bakkikám. Az elmúlt két napon mondjuk,biztos öregedtem egy évet. Emberem elvágta a lábát fűrésszel,mindezek dacára két órát kellett várni az erdészre,hogy egy kib...ott papírt megírjon,amivel vihetem befelé az időközben összegyűlt rakományt .
http://youtu.be/F3alA2_RZZY
öregleszek xD
Valaki mondja meg...mikor lesz tavasz?
igen létezik,sőt elméletileg kötelező is lenne ,ez a fém szállakkal átszőt rúha kb 65000ft+bakkancs 60000ft)))
de hát ,mint tudjuk az ember egézsége min den pénzt megér,FŐLEG EGY VÁLALKOZSÓNAK!)
most értem haza és fekszek ,mert lázas vagypk(39,5) ,reggel meg megyek putnokra egy scániával sinekért... úgyhogy gyorsan kurálom magam.
jövő héten,vagy utána levőm + irány pest suli...((