hidd el. igazából nem vertem volna be neked ez csak egy szmájli volt
amúgy meg keményen dolgozok egy bányában napi három műszakban tizenkét éve és onnan volt hetven ezer forintom amit anya megpótolt mert harmadszorra átmentem a matek pótvizsgán tizen hét évesen hetedikben
Ezek mind-mind fontos kellékek egy gönci embernek szal nagyon helyes
Mennék én is csak ide vagyok béklyózva "f..om" jó kis bicska nekem is kőne he már, mert sorozatosan elhagyom a sok cigó gyereknek a Hernád parton
áhh agyatekert egy történet volt. azt is kiirnám ide hogy ha beszarok. de mivel egy másik személy is van a történetbe , aki nem hagyta jóvá, inkább nem írom le hogy volt . ne is kérdezzetek
KTm pár napig volt eladva. aztán gyereknek nemkellett megegyeztünk okosba, mindenki jol járt. ezt eddig ide nem irtam le de személyesen már mondta majdnem mindenkinek most csinálgatom. télen.
aztán tavasszal meg majd elválik melyik megy melyik marad
Figyeld a technikát
van és kész megoldod, fasza minden
amúgy meg keményen dolgozok egy bányában napi három műszakban tizenkét éve és onnan volt hetven ezer forintom amit anya megpótolt mert harmadszorra átmentem a matek pótvizsgán tizen hét évesen hetedikben
Mennék én is csak ide vagyok béklyózva "f..om" jó kis bicska nekem is kőne he már, mert sorozatosan elhagyom a sok cigó gyereknek a Hernád parton
lehet csak egyet, de azt jól (bocs)
Annyi motorod van, mint itt mindannyiunknak összesen
jó vagy :D
aztán tavasszal meg majd elválik melyik megy melyik marad