Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor került ide?
nyék?ládházi?
Pápai Mariann-t. Neki az apjának a házába laknak...
kit vett el? mert én is oda nősültem 13 éve és ott van a cégünk is...
Oda nősült.
hogy került nyékre?
alsóvadászn lakjott egy volt osztály társam Varga Sanyi karosszériásnak tanult anno(20 éve)
húúú basszus ,de rég...
Szevasz nem rég költöztek oda amúgy Magyar László. Klíma szerelő . Címet meg nem mondom most neked.
Köszi az infókat próbálok valami kapcsolatot teremteni majd..
hogy hívják a tesód? hol lakik? mível foglalkozik?
akkor a tesód is ismeri + a fél megye mert elég nagy bajnok(az egész család!) a panel (bolt) melletti útcában lakik(nak) van egy sárga citroen furgonja (kopasz) a felesége rendőr(aszt hiszem) e gy fehér oktáviával szaladgál!
még a menj jelölt is endurós(ha még meg van)
Nyéken lakik Tesóm De hol keressem ? telószám vagy veboldal stb meg nem néznének ki hogy csak 125-ös a gépem ami 160ccm végülis
nyéken keresd barancsi gabi haverékat ők rendszeresen járnak...
Szevasztok.
Érdeklődnék egy kicsit ha szabad .
Enduro túrákat Borsodba kik szerveznek? Szívesen elmennék, de semmi nincs (legalábbis én nem tudok róla)
Aprilia rx 125-ös mocim van nem egy lelakott gép bírja a hosszú terepeket. Ha valaki tud valamit írjatok légyszi köszönöm !
szerintem nagyon könnyen lehet most velük alkudozni,bár máshol sem rózsás a helyzett...
visszont nagyon jó árak vannak még az ebay.hu-n is
Akkor már tudom, hogy hol veszem a protektoringet vagy bőrkabátot, esetleg csizmát is
OFFFFFFFFFFFFFFFF:

ÁÁáÁ Á Á Á áÁ Á Á Á

MEGSZÜLETETT

ITTVAN

köztünk van. eeeeggggeeenn

Szörnyek pedig léteznek! 2010 12. 11
az alvin és a mókusok új albuma

hát ez a nap piros betűs ünnep nekem

utoljára 2008 11 . 22. én azaz 756 napja jelent meg új albumuk

az igazi rém az köztünk él hát játszd az áldozatát

ők azok akik:
válságot okoznak
hülyére pofoznak
off-shore vállalkoznak
törvényekkel riogatnak
gyermek combokat simogatnak.

bolygókat mérgeznek
mer hidd el szörnyewk pedig léteznek

há nem fasza ?!?

iszok is má megvalamit
Mentsük már meg őket! Rendeljünk a fórum népének vagy 10 Hayabusát. Viccen kívül meg, elég baj az már nekik
azon volt alapból és nem jó, megpróbáltam Xvid(avi)-val és azzal hangot is szedi Ez azzzzz
De lehet azért szedi le az Xvid-el mert ez van nekem lejátszónak beállítva vagy mifene, ezen nyitja meg a filmeket nekem
Heló mindenki!
Apraszaki mesternek üzenem, hogy 11 V felett van a feszkó.
De ma hazamentem, kiszedtem és bevittem melegre, hétfőn pedig rátöltök.
Köszi a tippet!
ok megnézem
rájöttem miért ilyen iszonyatosan drága...
kaptam rá 40% kedvezményt a maxpoowebe,állítólag a bezárás határán vannak...
Mikor kiválasztod, hogy milyen formátumba mentse, ezt válaszd és jó lesz: MPEG-1/VCD Video (*.mpg). Nekem működött, szalagavatóra így szedtem le egy meserészletet
azt ,hissem ilyenek a válalkozsók..)))
Feladom bakker, hangot nem tudok hozzá tenni ,na majd holnap megpróbálom, tiszta fejjel, mert most felkúrta az agyamat