Szevasz nem rég költöztek oda amúgy Magyar László. Klíma szerelő . Címet meg nem mondom most neked.
Köszi az infókat próbálok valami kapcsolatot teremteni majd..
akkor a tesód is ismeri + a fél megye mert elég nagy bajnok(az egész család!) a panel (bolt) melletti útcában lakik(nak) van egy sárga citroen furgonja (kopasz) a felesége rendőr(aszt hiszem) e gy fehér oktáviával szaladgál!
még a menj jelölt is endurós(ha még meg van)
Szevasztok.
Érdeklődnék egy kicsit ha szabad .
Enduro túrákat Borsodba kik szerveznek? Szívesen elmennék, de semmi nincs (legalábbis én nem tudok róla)
Aprilia rx 125-ös mocim van nem egy lelakott gép bírja a hosszú terepeket. Ha valaki tud valamit írjatok légyszi köszönöm !
azon volt alapból és nem jó, megpróbáltam Xvid(avi)-val és azzal hangot is szedi Ez azzzzz
De lehet azért szedi le az Xvid-el mert ez van nekem lejátszónak beállítva vagy mifene, ezen nyitja meg a filmeket nekem
Heló mindenki!
Apraszaki mesternek üzenem, hogy 11 V felett van a feszkó.
De ma hazamentem, kiszedtem és bevittem melegre, hétfőn pedig rátöltök.
Köszi a tippet!
Mikor kiválasztod, hogy milyen formátumba mentse, ezt válaszd és jó lesz: MPEG-1/VCD Video (*.mpg). Nekem működött, szalagavatóra így szedtem le egy meserészletet
húúú basszus ,de rég...
Köszi az infókat próbálok valami kapcsolatot teremteni majd..
még a menj jelölt is endurós(ha még meg van)
Érdeklődnék egy kicsit ha szabad .
Enduro túrákat Borsodba kik szerveznek? Szívesen elmennék, de semmi nincs (legalábbis én nem tudok róla)
Aprilia rx 125-ös mocim van nem egy lelakott gép bírja a hosszú terepeket. Ha valaki tud valamit írjatok légyszi köszönöm !
visszont nagyon jó árak vannak még az ebay.hu-n is
ÁÁáÁ Á Á Á áÁ Á Á Á
MEGSZÜLETETT
ITTVAN
köztünk van. eeeeggggeeenn
Szörnyek pedig léteznek! 2010 12. 11
az alvin és a mókusok új albuma
hát ez a nap piros betűs ünnep nekem
utoljára 2008 11 . 22. én azaz 756 napja jelent meg új albumuk
az igazi rém az köztünk él hát játszd az áldozatát
ők azok akik:
válságot okoznak
hülyére pofoznak
off-shore vállalkoznak
törvényekkel riogatnak
gyermek combokat simogatnak.
bolygókat mérgeznek
mer hidd el szörnyewk pedig léteznek
há nem fasza ?!?
iszok is má megvalamit
De lehet azért szedi le az Xvid-el mert ez van nekem lejátszónak beállítva vagy mifene, ezen nyitja meg a filmeket nekem
Apraszaki mesternek üzenem, hogy 11 V felett van a feszkó.
De ma hazamentem, kiszedtem és bevittem melegre, hétfőn pedig rátöltök.
Köszi a tippet!