Azé az már egy kicsit belemenne a pofátlanságba , de végül is miért ne?
Ha már ingyen adja, akkor az úgy illik, hogy lök mellé még egy kis zsetont is benyára
Nekem ingyéé kellene, mert nincs pénzem venni , pedig jó lenne egy fasza crossendúró
Beszéld meg a taggal, hogy adja ingyen, mert ha nem akkor irgum- burgum
Szasztok gyíkarcok
Otthon voltam 4 napig, és fasza idő volt.
Belenyomtam kb:150 km a Kawába!
Voltam Szerencsen is 1x meg Novaj/ Szántó környékén is. Híttam én azt a Laci gyereket, de nagyon be volt gyógyulva reggel 11-kor , na sebaj. Ekk, ha megadnál vmi elérhetőséget, meg a többi környékbeli kétkeréken gurulós, akkor az nem lenne rossz , mert már egyedül kezd monotonná válni a motorozás.
De a gépet már eltettem télre aludni, szal majd tavasszal legközelebb
Pallérozzad az elmédet,vaze! Csak az okosoknak adatik meg,hogy ne dögöljenek bele a munkába.(már,ha van mibe) Ja,meg persze annak a pár "a jóba beleszületett szerencsésnek".
Meg kellett volna tanulni. Tegnap adta fel a tanár, hogy holnap írunk belőle. Na de tegnap kidőltem már estére, ilyenkor már az igazak álmát aludtam . Minden nap később érek most haza, mert próbálunk szalagavató miatt. Persze leszarják a tanárok, mert "ez nem mentesít a kötelezettségek alól"
Hali!
Nem öntöm bele. Ezt amúgy sem öntöttem volna bele, mert ahogy te is mondtad: "az a dátum ami rajta van kb egyezik a Mózes kőtábláinaka keletkezésével" A dátum azért az, mert a kocsiba akkor lett rakva, de az is kapott most új olajat. Lehet, hogy érdekelne a cucc. Postaköltséget hogy tudjuk megoldani, hogy a leges leges legolcsóbb legyen? És mennyi az annyi?
Ne töltsd bele. Egyrészt autóba való olaj, ezért nincs benne a kuplung csúszásmentes működéséhez szükséges adalék (kisebb teljesítménynél/nyomatéknál ez nem biztos hogy előjön) másrészt a motoroknál a váltt is keni a motorolaj ezért van benne olyan adalék ami az autók olajából hiányzik, eza nyírással szembeni ellenállóképességet növeli. A harmadik ok az a dátum ami rajta van kb egyezik a Mózes kőtábláinaka keletkezésével. Még bontatlan csomagolású olajat sem használunk fel (pláne nem adunk el) a gyártástól számított 3 éven belül, de bontottan a megbontástól számított egy év után ki kell dobni.
Ha gondolod, adok neked olcsón 10W-40-es AGIP motorkerékpárba való motorolajat. :-) Panaszt még nem nagyon hallottam rá, az ára pedig egy flakonnak 5 liter benzinével kb megegyezik.
Nincs véletlenűl kimaradva öt-tíz mázsa barackmag? Elcserélhetnéd velem krosszgumára.
Ha már ingyen adja, akkor az úgy illik, hogy lök mellé még egy kis zsetont is benyára
Beszéld meg a taggal, hogy adja ingyen, mert ha nem akkor irgum- burgum
Otthon voltam 4 napig, és fasza idő volt.
Belenyomtam kb:150 km a Kawába!
Voltam Szerencsen is 1x meg Novaj/ Szántó környékén is. Híttam én azt a Laci gyereket, de nagyon be volt gyógyulva reggel 11-kor , na sebaj. Ekk, ha megadnál vmi elérhetőséget, meg a többi környékbeli kétkeréken gurulós, akkor az nem lenne rossz , mert már egyedül kezd monotonná válni a motorozás.
De a gépet már eltettem télre aludni, szal majd tavasszal legközelebb
a bicikli átment 4Dbe
Nem öntöm bele. Ezt amúgy sem öntöttem volna bele, mert ahogy te is mondtad: "az a dátum ami rajta van kb egyezik a Mózes kőtábláinaka keletkezésével" A dátum azért az, mert a kocsiba akkor lett rakva, de az is kapott most új olajat. Lehet, hogy érdekelne a cucc. Postaköltséget hogy tudjuk megoldani, hogy a leges leges legolcsóbb legyen? És mennyi az annyi?
Ha gondolod, adok neked olcsón 10W-40-es AGIP motorkerékpárba való motorolajat. :-) Panaszt még nem nagyon hallottam rá, az ára pedig egy flakonnak 5 liter benzinével kb megegyezik.