Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah, meggyütt a hav
Hey more!
Nincs véletlenűl kimaradva öt-tíz mázsa barackmag? Elcserélhetnéd velem krosszgumára.
Azé az már egy kicsit belemenne a pofátlanságba , de végül is miért ne?
Ha már ingyen adja, akkor az úgy illik, hogy lök mellé még egy kis zsetont is benyára
Várjá megkérdezem, hátha még ő ad egy kis pénzt hozzá...
Nekem ingyéé kellene, mert nincs pénzem venni , pedig jó lenne egy fasza crossendúró
Beszéld meg a taggal, hogy adja ingyen, mert ha nem akkor irgum- burgum
Nem ingyen, de tudok egy 450 exc-t eladót. Kb 4000 km-rel. Sumo-kerekekkel pluszban.
Ha van valakinek450-es Ktm exc vagy netán yamaha wr,olyan 2005-utáni és ingyen adná az szóljon nekem szívesen elmegyek érte, akár ingyen is
általában másnapos vagy, nem? .
minden motoros másnaposan talál meg
Kaptál egy válasz e-mailt
A franc,
Megírtam a rapala0307@mailbox.hu címre! Nem bánnám ha te is adnál valamit! Nem! Nem a tested kell!
Nem tudja vki, hogy mi a címe annak a sorozatnak, amiben a csákó egy hondával megy vmilyen hegység mentén és mindenfélét kipróbál?
Szasztok gyíkarcok
Otthon voltam 4 napig, és fasza idő volt.
Belenyomtam kb:150 km a Kawába!
Voltam Szerencsen is 1x meg Novaj/ Szántó környékén is. Híttam én azt a Laci gyereket, de nagyon be volt gyógyulva reggel 11-kor , na sebaj. Ekk, ha megadnál vmi elérhetőséget, meg a többi környékbeli kétkeréken gurulós, akkor az nem lenne rossz , mert már egyedül kezd monotonná válni a motorozás.
De a gépet már eltettem télre aludni, szal majd tavasszal legközelebb

a bicikli átment 4Dbe
talpra kő esni
Pallérozzad az elmédet,vaze! Csak az okosoknak adatik meg,hogy ne dögöljenek bele a munkába.(már,ha van mibe) Ja,meg persze annak a pár "a jóba beleszületett szerencsésnek".
Meg kellett volna tanulni. Tegnap adta fel a tanár, hogy holnap írunk belőle. Na de tegnap kidőltem már estére, ilyenkor már az igazak álmát aludtam . Minden nap később érek most haza, mert próbálunk szalagavató miatt. Persze leszarják a tanárok, mert "ez nem mentesít a kötelezettségek alól"
Eddig elhord az agyam,csak nem tudtam mihez kapcsolni. Ezzel szopsz mostanság?
dojcs
Ez mi?
bocs
Hali!
Nem öntöm bele. Ezt amúgy sem öntöttem volna bele, mert ahogy te is mondtad: "az a dátum ami rajta van kb egyezik a Mózes kőtábláinaka keletkezésével" A dátum azért az, mert a kocsiba akkor lett rakva, de az is kapott most új olajat. Lehet, hogy érdekelne a cucc. Postaköltséget hogy tudjuk megoldani, hogy a leges leges legolcsóbb legyen? És mennyi az annyi?
Ne töltsd bele. Egyrészt autóba való olaj, ezért nincs benne a kuplung csúszásmentes működéséhez szükséges adalék (kisebb teljesítménynél/nyomatéknál ez nem biztos hogy előjön) másrészt a motoroknál a váltt is keni a motorolaj ezért van benne olyan adalék ami az autók olajából hiányzik, eza nyírással szembeni ellenállóképességet növeli. A harmadik ok az a dátum ami rajta van kb egyezik a Mózes kőtábláinaka keletkezésével. Még bontatlan csomagolású olajat sem használunk fel (pláne nem adunk el) a gyártástól számított 3 éven belül, de bontottan a megbontástól számított egy év után ki kell dobni.
Ha gondolod, adok neked olcsón 10W-40-es AGIP motorkerékpárba való motorolajat. :-) Panaszt még nem nagyon hallottam rá, az ára pedig egy flakonnak 5 liter benzinével kb megegyezik.