Fuchs olajat nem tudok adni neked. Van AGIP, SHELL, MOBIL1, CASTROL és tavasszal lesz REPSOL is saját forrásból, ha most kellene REPSOL, átbattyogunk a szomszédba és meg tudjuk venni a saját kedvezményünkkel. A SHELL-t se autóba se motorba soha senkinek nem ajánlom. A kasszrolt nem csipázom, nem éri meg az árát. Személyes favoritom az AGIP autóba és motorba is. A MOBIL1 pedig a felső kategóriába tartozik és az ára is ezt mutatja. :-(
Csak általános kopó alkatrészek vannak (olaj, szűrők, fékbetétek, akkuk, etc) de nézz szét a Fabory honlapján, nekik vannak speckó csavarjaik és van Miskolcon boltjuk. Lehet hogy nem műanyagból fogsz találni, hanem mondjuk rozsdamentes acélból. Horganyzott, kadmiumozott és más eljárással felületkezelt/rozsdamentesített csavart ha esztétikus eredményt szeretnél, nem veszel oda. hamar megrozsdálnak.
Hello!
Én minden hétköznap Encsen vagyok, mert oda járok gimibe úgyhogy a fancsali kollégáddal szerintem meg tudnánk oldani. A héten nem biztos, mert elég zsúfolt hetem lesz (szombaton szalagavató...).
A képen bekarikáztam 2 műanyag csavar szerűséget (kuplung felőli oldal). Esetleg olyan cuccosod nincs? Rotax123-as blokk.
Hali!
Nemtom merre laksz, Ózd, Tiszaújváros és Saújhely felé naponta megyünk, valamint ha a kollégám Fancsalra megy haza, az az irány is megoldható külön költség nélkül. 1600HUF egyébként egy liter olaj. Akad más motorkerékpár-alkatrész is.
Kell a kalória , mer tartós -25fokok lesznek ezen a télen .
Min1, ha nincs mag, majd rakom a gumákat a kazánba, az is fűt faxán.
É ma nemmeek a teremrosszra , megiszom inkább a belípő árát
http://video.mon.hu/onok-kuldt...
http://video.mon.hu/hirek/elut...
addig semmi forgalom,utána meg...
Vagy esetleg valami jo olajat tudnál bele?
köszi
Én minden hétköznap Encsen vagyok, mert oda járok gimibe úgyhogy a fancsali kollégáddal szerintem meg tudnánk oldani. A héten nem biztos, mert elég zsúfolt hetem lesz (szombaton szalagavató...).
A képen bekarikáztam 2 műanyag csavar szerűséget (kuplung felőli oldal). Esetleg olyan cuccosod nincs? Rotax123-as blokk.
Nemtom merre laksz, Ózd, Tiszaújváros és Saújhely felé naponta megyünk, valamint ha a kollégám Fancsalra megy haza, az az irány is megoldható külön költség nélkül. 1600HUF egyébként egy liter olaj. Akad más motorkerékpár-alkatrész is.
Min1, ha nincs mag, majd rakom a gumákat a kazánba, az is fűt faxán.
É ma nemmeek a teremrosszra , megiszom inkább a belípő árát
Tegnap voltunk, elég lagymatag volt. Sztem évről évre xarabb.