Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyira még nem
Ejjjjjj látom Szandra beujitottál..Levagyok maradva......
Naugye...
nem volt kedvem kicserélni. de nem is voltam vele sehol csak itt a faluba tötymörögtem vele
hááát miért nem hozod össze egy marék csavarral
Még mindig slick?
első gumi slick féltem hogy pofára esek
el terep lovagolnék vele
http://video.mon.hu/onok-kuldt...
háááá' a havat nem viszi?
Fuchs olajat nem tudok adni neked. Van AGIP, SHELL, MOBIL1, CASTROL és tavasszal lesz REPSOL is saját forrásból, ha most kellene REPSOL, átbattyogunk a szomszédba és meg tudjuk venni a saját kedvezményünkkel. A SHELL-t se autóba se motorba soha senkinek nem ajánlom. A kasszrolt nem csipázom, nem éri meg az árát. Személyes favoritom az AGIP autóba és motorba is. A MOBIL1 pedig a felső kategóriába tartozik és az ára is ezt mutatja. :-(
szombat este éjfél felé még a CBR -el motoroztam, reggel leszakadt ez a picsahó azóta haza se tudtam vinni a gépet
ez nekem olyan mintha megjátszott lenne...
http://video.mon.hu/hirek/elut...
addig semmi forgalom,utána meg...
91 es zzr 600 ba kellene Fuchs Silkolone 4t 10w40 olaj ti árultok ilyet?
Vagy esetleg valami jo olajat tudnál bele?
köszi
Csak általános kopó alkatrészek vannak (olaj, szűrők, fékbetétek, akkuk, etc) de nézz szét a Fabory honlapján, nekik vannak speckó csavarjaik és van Miskolcon boltjuk. Lehet hogy nem műanyagból fogsz találni, hanem mondjuk rozsdamentes acélból. Horganyzott, kadmiumozott és más eljárással felületkezelt/rozsdamentesített csavart ha esztétikus eredményt szeretnél, nem veszel oda. hamar megrozsdálnak.
No ha így,akkor az én munkám már nem hiábavaló.
Hello!
Én minden hétköznap Encsen vagyok, mert oda járok gimibe úgyhogy a fancsali kollégáddal szerintem meg tudnánk oldani. A héten nem biztos, mert elég zsúfolt hetem lesz (szombaton szalagavató...).
A képen bekarikáztam 2 műanyag csavar szerűséget (kuplung felőli oldal). Esetleg olyan cuccosod nincs? Rotax123-as blokk.
Hali!
Nemtom merre laksz, Ózd, Tiszaújváros és Saújhely felé naponta megyünk, valamint ha a kollégám Fancsalra megy haza, az az irány is megoldható külön költség nélkül. 1600HUF egyébként egy liter olaj. Akad más motorkerékpár-alkatrész is.
ja , mindenki elfűti itt is akinek van nem csak nálatok lesz hideg
Kell a kalória , mer tartós -25fokok lesznek ezen a télen .
Min1, ha nincs mag, majd rakom a gumákat a kazánba, az is fűt faxán.
É ma nemmeek a teremrosszra , megiszom inkább a belípő árát
óóóúúú he olyan jó a fűtő értéke... jobb mint a fa mi meg ma megyünk
Eltüzelni
Tegnap voltunk, elég lagymatag volt. Sztem évről évre xarabb.
háj hát a meg minek neked . nem jöttök nyíregyre terem rottyra
Há' ez itt a bajság. Minden biznic kútba esik
na nekünk nincsen már. ismerősöknek még akad.. csak hét nekik nem kell kroszguma