Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

migiri migiri úgyááám
migiri migiri megjött az új lemez
Motorosok Karácsonyfája
A Motorosok a Motorosokért Alapítvány fát állított az Angyalok Erdejében

Budapesten, az 56-sok terén (volt Felvonulási tér), az Angyalok Erdeje nevű rendezvényen felállítottak 500 db fenyőfát, amit bárki megvásárolhatott, és felajánlhatott alapítványoknak adománygyűjtés céljára. A Lollipop Reklám az általa kiválasztott fát a MOTaMOT (Motorosok a Motorosokért) Alapítvány részére ajánlotta fel, így segítve a vállalt célkitűzések megvalósításához szükséges anyagi források előteremtését.

A rendezvény Január 6-áig tart

A helyszínen lehetőség van 200 Ft-tal támogatni az alapítványt, vagy SMS-sel szavazni a kiválasztott fára. A legtöbb szavazatot begyűjtő alapítvány 5 000 000 Ft-os állami támogatásban részesül.

Mi is pontosan a MOTaMOT Alapítvány? Ha még nem ismered, akkor látogass el a www.motamot.hu oldalra, és tudj meg róluk minél többet! Lehet, hogy egyszer neked is szükséged lesz rájuk!

A telefonszám: 06-70/717-7500. Az üzenetbe csak ennyit kell írnod: 371

no akkor majd utántöltjük azt a flakont
Jájj, jóvót, csak kevess.
Még tán másnap elfogyott. Pont dolgoztunk a golfon asszem, jóljött, festőbácsival, meg a lakatossal benyomtuk.
nem ez a címe amúgy elirta a pali
az új alvinról ez a legkedvencebb eddig

http://youtu.be/S8ab5UP646E
nekem kistáskába kell, h mindig kéznél legyen :D

:D
kormány közepébe be lehet tolni mint a simsonokba? mert ott gyári tartozék a csavarhúzó minden simó kormány közepén ott figyel... nem hogy te is oda tennéd
ééén meg voltam piacon hétvégén, kerestem valami jó kis csavarhúzót, h legyen a táskámban, mert basszus mér annyiszor kellett volna, de nem vóóót nem tom a tanktáskámból hova tűnt el, ami volt
Na most megfogtál ezzel a kütyüvel
Lesz zsuga lehet beújítok
Az biztos, hogy lenne miben forgatni
ilyen is van mellé link ez ilyen kicsike kb a fele.
Ahol ennyi az afromagyar... Ott el is kell.
http://www.botachtactical.com/...

McGayver bekönnyezne érte azt hiszem
az a jó van tok. övre teszem oszt nemhagyom el. le sose teszem meg a fogó része hasznos motorozáskor is jól jöhet, meg egész nagy csavarnyúzó van benne . ez 10ezer körül van itthonban
Lehet venni kéne valami márkásat jó pénzé, mint a Lacié, aztán szorongatnám éjjel -nappal
Ne is mond vazze, elegem van már ezekből a csótány népségből
Letöröltem volna a vigyorát, hogy akkor- Ne felejts el szólni nekik, hogy szálltok a következő megállóban!
Egészségedre
nekem ilyenem van, vagy 10 éve még áltsulis voltam amikor kaptam amerikából, azóta hibátlan. van egy reszelő rajta amivel lakatokat vagdostam le ha valaki bezáűrta a kulcsát . nagyon komoly cucc
Madzag...
Én már azt se tudom mennyit hagytam el. Volt ami után kimentünk kaszával levágni egy részt hátha úgy meglesz...meg a fenét.
megbüntettek a vonaton bazmeg mert nem volt diákom. az istenbasszameg . a cigány meg a multkor vigyorogva mondta hogy há gyerekkel vagyok nincs jegyem a kalaj meg odább ált

oszt ne legyek ideges? megyk is nyitok egy sört
Akkor elkérném, ha nem haragszol
nekem meg névre szóló személyigazolványom
Névre szóló bicskám van 1997-es dátummal,ezt még a Vasgyárban csinálták. Ya,és még megvan. Tudom... Majd elmúlik