Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a 70 és mi a 30?
Az arány 70/30 lehet.
, ennyi.
az utolsó sorban válaszoltál ,köszi..)))
a színnel az eredetvézsgánál, meg a simma vizsgánál van gond. nekem a KTM fehér papíron de a fehér részeket átfújtam feketére. két oldalidomot szereztem 3ezerért ami fehér vizsgára felmegy az és jóság van.
ha már egy minimális van a forgalmiba beírt színből a motoron az már elég.. azon kívül lehet akár milyen szín rajta
viasat expoler,most(!
ez igen nagy nyomtam egy tetsziket
hátsó kerék és a kenyér szervó előnye,,)))
Azért az élet (télen se) nem áll meg. Elgurult a gyógyszer.
szólítottál-?
az ilyen készítőjét felkéne kötni...
de legalább már majdnem rosszabb
a pink KTM se jobb...
már alapból, h rózsaszín.......
de.... rózsaszín és kéééék?!

Gratula a tulajnak Plüss bukó dukál hozzá
Helyesbítés - úgyse szaladsz még egyszer bele ugyan abba a rendőrbe és akkor megint el lehet játszani a story-t
Nem kell át iratni ....minek
Világos kék vagy sötétebb árnyalat nem számít.
Pl én a feketét lehet sárgára fújom és nem iratom át..ennnyi.
Elméletileg 15 napon belül kell a forgalmiban beállt változást kezelni és akkor mi van, megállít a zsernyák- kérem 3 napja fújtam át mert törve volt. Le van tudva azt mondja írasd át -ok meglesz. úgyse szaladsz még egyszer, meg nem foglalkoznak a színnel nagyon, hidd el nekem.
Persze legyen át íratva, de nem sürgős ha nincs lóvé...ráér az
srácok ,a kék motoromat le (kell) fújnom.nem tudja valaki (ha több színt akarok rá fújni ) mennyi lehet az arány?hogy ne keljen átíratni a színt?
tudom,tudom csak vicceltem...
Amit tegnap ajánlottam. Tudod... 11mp
mit?
Hát,én is csak lestem,hogy mi a f@sz volt itt. Felpörögtek az események némileg. No,meglested,ürge?
hú gyerekek utolértem magamat az olvasásban..)))ekkora termés az elmúlt 3 hónapban nem volt összesen mint az elmúlt 24 órában.
még mehetünk