Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én annál egy kicsivel profibb cuccot akarok csinálni, ojat ami nem veri szét a fogakat a lendkeréken mivel hogy ezt hajtja az önindító
hát az nagyon bonyolult volt nem szokásos lehúzó hanem lapos vas keresztbe , két gyorsszorítóval lehúzva majd középen lyukon keresztül egy kihegyezett csavarral tekertem le..
te hogyan csináltál lendkerék lehuzót a crm-hez?
helyes mi azért offolunk ezerrel
Éniss... attól h mostanság nem irom tele a fórumot, olvasok
Én még itt vagyok kedves "termosz" csak betegen
Ügyes sufnituning
Ááhh, haggyad, csak a simsonblokkos Rigát pimpelte kicsit, és ez lett belőle!
? ?
na mivan te bölönc
hétvégén gumizás
Segítséééég meghal a topic
Ja hogy máá van
Nagyon kíváncsi vagyok rá énis!
Hát ha elárulom neked, hogy az előző tárcsám már annyira ütött, hogy teljesen be lehetett húzni kormányig a fékkart anyira nyomkodta vissza a dugattyúkat...

Most meg egy ujjammal majdnem fejreálltam Nem szoktam én hozzá, hogy ennyire harapjon, de asszem könnyű lesz megszokni. Hétvégén ha jóidő lesz a helyi szerpentinen nagytesztben részesítjük a gépet. :)
Hö..ha nincs víz akkor most büdös a picsád?
köszi

és ezekkel a tárcsákkal a fék is jobb?
Gratula a gépsárkányhoz.
Napos időőőőt!
Megérkeztek a féktárcsáim!
Nem , na majd meg kell nézni élőben is
Hogyé..mennyiéé?
mondtam már hogy vettem egy motort?
ok , még nemtudom mi lesz hétvégén , lehet rá fogok érni
Sztem pénteken go home, lehet felugrok ha jó lesz neked vmikor hétvégén és kitaláljuk mi lenne a célszerű na meg ha úgy van csapathatunk is egyet
Ezek lennének a legjobbak.. ilyeneket nézegetek most, persze a berik meg az oakley azt fehérbe kéne szereznem
Há megnézném, hogy elég-e a matrica, de festeni köll majd sztem, mert a hasidomot és a takaróidomot is leakarom majd fújatni meg a hátsó sárvédőt is ne legyenek olyan világos műanyag feketék