Az Allianzal énis szoptam, legutolsó húzásuk az volt, hogy 7-ről 9-re emelték a negyedéves összeget, de kiderült, ha évvégén kiléptem volna tőlük, és vissza, akkor csökkent volna...anyátok! Ottis hagytam őket a faszba. Hozzáteszem mindezt úgy, hogy nyolcadikos korom óta náluk volt minden motorbiztim.
Nekem most lesz 3ik éve (ha nem viszik el addig a motort...) az alianznál, és a 2ik évem olcsóbb volt mint az első... netrisk alapján is alianz a nyerő... jó biztosító amugy nincs! megéri utánajárni h kinek hogy a leg kedvezöbb, de általánosítani sztem nem lehet...
Heló mindenki!
Csak szeretném elmondani,hogy tudjátok meg az Allianz biztosító a legdrágább mindközül a motor kategóriában! Ha bárkinek van ott annak javaslom kössön egyet máshol!
Az én történetem januárban kezdődött amikor megkaptam az első negyedéves csekket (vele egy levél) és döbbenten pislogtam amikor több mint 50%-kal emelték a díjat így évi 44000Ft-t kellett idén fizetnem! Előzőleg nem kaptam levelet a díjszabásról így nem váltottam, mondván a kocsimnak is ott a biztosítása és néhány száz forint különbségért nem teszek semmit!
Most küldtek egy tájékoztatót, miszerint újabb közel 50%-os díjemelést eszközölnek! Így már 62000Ft az éves biztosításom Januártól ( mindenki anyja csuklott az Allianznál)
Megoldásként egy másik ismert biztosítónál évi majd 12000Ft-ért átléptem! Ezek normális dolgok? Felháborító!
Szóval ha nem fontos ne tömjük a biztosítók zsebét!
értem én
már kérdeztem csavarboltba hogy létezik-e ijen nagy méretü anya ami jó a lendkerékre és van de nem tudták megmondani hogy mennyi az ára és inkább nem rendeltem
azér meg nem akarok venni lehuzót hogy egyszer lehuzzam a lenkereket
lehet hogy alkotok valami hasonlót mind amit te csináltál
van ithon vas anyag, kisgyilkos meg hegesztő
csak idő kéne hozzá ami mostanába nemsok van
Örülök nektek, hogy még éltek és olvasgattok it néha, ha nem is írtok.
Faszom kivan, nem pénteken megyek haza, hanem vasárnap csak , viszont maradok szerdáig , remélem jó idő lesz osztan tudunk menni csapatni.
Gecc itt pesten annyi motoros van még most is (20 fok van)engem meg esz az ideg, hogy nem tudok menni.
Laci megkéne kóstolni egy kis bubis páleszt majd
ezért mondtam hogy bonyolult, mert ez sem tett kárt a lendkerékben ( ahogy leirtam az egy "butított" változat) és nekem is önindítós volt a CRM! ( én szereltem rá) ha profit akarsz , csak olyan belső menetet kell esztergálni egy csőbe mint a lendkeréken is van és ebbe egy csavar és kéész is, remélem érted..
lehet találtam egy vevőt a zsilerára
Csak szeretném elmondani,hogy tudjátok meg az Allianz biztosító a legdrágább mindközül a motor kategóriában! Ha bárkinek van ott annak javaslom kössön egyet máshol!
Az én történetem januárban kezdődött amikor megkaptam az első negyedéves csekket (vele egy levél) és döbbenten pislogtam amikor több mint 50%-kal emelték a díjat így évi 44000Ft-t kellett idén fizetnem! Előzőleg nem kaptam levelet a díjszabásról így nem váltottam, mondván a kocsimnak is ott a biztosítása és néhány száz forint különbségért nem teszek semmit!
Most küldtek egy tájékoztatót, miszerint újabb közel 50%-os díjemelést eszközölnek! Így már 62000Ft az éves biztosításom Januártól ( mindenki anyja csuklott az Allianznál)
Megoldásként egy másik ismert biztosítónál évi majd 12000Ft-ért átléptem! Ezek normális dolgok? Felháborító!
Szóval ha nem fontos ne tömjük a biztosítók zsebét!
de nem abba amin az adatlapomon van mer az tökéletes van most egy másik nsr-em ami eléggé lelakott
http://youtu.be/CVlldGeizow
arra van időm amire akarom !
már kérdeztem csavarboltba hogy létezik-e ijen nagy méretü anya ami jó a lendkerékre és van de nem tudták megmondani hogy mennyi az ára és inkább nem rendeltem
azér meg nem akarok venni lehuzót hogy egyszer lehuzzam a lenkereket
lehet hogy alkotok valami hasonlót mind amit te csináltál
van ithon vas anyag, kisgyilkos meg hegesztő
csak idő kéne hozzá ami mostanába nemsok van
Faszom kivan, nem pénteken megyek haza, hanem vasárnap csak , viszont maradok szerdáig , remélem jó idő lesz osztan tudunk menni csapatni.
Gecc itt pesten annyi motoros van még most is (20 fok van)engem meg esz az ideg, hogy nem tudok menni.
Laci megkéne kóstolni egy kis bubis páleszt majd