engem anyi faszfej ámított már.. áhh
valamelyik vissza sem hivott hogy nem kell
volt hogy én hivtam fel oszt mondta hogy jaaa hát igen meggondoltam magam
Mi történt ,kizöldült a partja?)))
Igen ez a tarcali kőbánya helyén lévő tó,nagyon sok filmet is forgatak itt.DE VIGYÁZZAT QRVA MÉLY ÉS NAGYON ÉLESEK A KÖVEK! Én már csak tudom az egyiken ott hagytam a vérem 14 öltéssel varták össze a talpam..((((
Ez a tarcali bányató. Nyáron itt fürdeni is lehet, szóval ha pár embernek nagyon melege lesz és van kedv, akkor elugorhatunk hűsölni egy kicsit. Azért jó, mert se nekünk, se a miskolciaknak nincs annyira messze.
Az kéne még... szerencsére nincs csűr, csak egy műhely és egy garázs. Bár a műhely padlásán el tudna bújni. Mondjuk, amint meglátnám, hogy valami fénylik kint, vagy a fejszével mennék ki, vagy kinyitnám a fegyverszekrényt és a duplacsövűt fognám meg. Velem egy földönkívüli se szórakozzon, mert kinyírom Főleg az összes Alien film után mostanában eléggé óvatos vagyok
Látom Fecó is kivitte a zőccséget! Tényleg szebb így jobb fényviszonyokkal a szín... de még vmi kis matrica v airbrush nekem hiányzik róla... merre van am ez a bányató kicsit pontosabban?
Én akkor szartam be, mikor 2 és fél évvel ezelőtt az akkori barátnőmmel kifeküdtünk a hullócsillagok éjszakáján az eget nézni. Nézzük nézzük, fél óra alatt 21 hullócsillag, erre barátnőm felkiált, hogy nézzek oda, mert ott milyen szép fényes hullócsillag van és még mindig látszik! Odanézek, erre 5 fényes pont, elől 1, mögötte 2-2 kúszott az égen, egész lassan. Én kajak azt hittem, hogy UFO-kat látok. Kb 1 percig láthatóak voltak, aztán eltűntek. Nem gyengén beszartam, végül kiderült, hogy a nemzetközi űrállomást láttuk. Meg azóta nem bolondulnak meg mellettem az elektromos kütyük, szóval valószínű, hogy nem a földönkívüliek látogattak meg.
A labancal meg az a baj ,hogy drága hozzá az alkatrész, ráadásul nem motor mert az csak egy van a HONDA!)))))
engem anyi faszfej ámított már.. áhh
valamelyik vissza sem hivott hogy nem kell
volt hogy én hivtam fel oszt mondta hogy jaaa hát igen meggondoltam magam
hétvégén énis kirittyentem a labancot oszt megint megpróbálom elbizniszelni csak takarodna mán a háztól...
ja valakinek nemkell egy fajintoss KTM
Igen ez a tarcali kőbánya helyén lévő tó,nagyon sok filmet is forgatak itt.DE VIGYÁZZAT QRVA MÉLY ÉS NAGYON ÉLESEK A KÖVEK! Én már csak tudom az egyiken ott hagytam a vérem 14 öltéssel varták össze a talpam..((((