Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE És baromi hangos
az miaz nem ACDC szám?
thunderstruck
há igy má lehet vele menni bazeg
ismered?
Majd ha a visszapillantókat is föltettem és kitudok jutni az állomási placcra, csinázok jobb képeket, ezeket csak azért készítettem gyorsba, hogy hirdetésbe tudjak képet is rakni.
inkább rakjál má be valami képet a gépedről hogy hogy áll ahelyett hogy itt nyáladzol me minnyá nyakonváglak

én berúgtam ma az enyimet
Na jól van meggyőztél. Fényerejileg én is hadilábon állok, a fighter fejidomnak elég szottyant fénye van.
Ott mindig sötét van, és nemfasza a lámpám. Úgyh inkább itt Az a biztos.
Majd motorozunk odaát.
piros-fehér R1?
mentem 40km! Qrva jó volt.A nap sztorija:
sszögednél áll a trafimár messziről villogtattak (meg is köszöntem),le mentem a tisza partra megnéztem a vizet,majd vissza t.városban a lámpánál áll a forgalom szépen kerülök(ahogy illik)))elől áll egy szép Yamaha mire oda érnék ,hogy szóljak neki a trafiról ,gondolom versenyre gondolt(a kis naiv) tűz ezerelel a trafi előtt végig...
Kizárt. Én még nem motoroztam eleget ahhoz, h meghaljak!
Jössz leugrunk együtt valami hídról? Vagy vonat alá? Itt igaz már nincs hó, beleásni nem tudom magam, de motorozni még mindig nem tudok.
mmm. én meg kimegyek minnnyáá és beásom magam a maradék hóba. mindenki írja, h megy motorozni, meg hív, h menjünk... and be patieeeeeent!
Én még melegítem egy kicsit!
Kitoltam a napra
én 10perc múlva indulok...
Jó reggelt!
Van remény mára is!
SÜT A NAPOCSKA!
Az útirány fasza volt,de nem zötyögtünk el Szerencsig,hanem a bekecsi leágazás előtt már jó útra tértünk.Rakamaznál semmi nem volt,vagy nem láttuk a ködtől. Du 1 és 2 között volt a fogadóóra,fél2 előtt ott voltunk.És Nyíregyházán bakker,sütött a nap. Kösz mégegyszer a segícccséget

Nagyon megnéznék egy ilyet élőben
Valyon kiafaszomat érdekel ez itt?
Már tőtöm is lefele hehe!
Ha valakit érdekel..
2 óra supermoto!
World Supermoto GP of Italy S1 & S2

http://www.surfdude.eu/?p=769