Majd ha a visszapillantókat is föltettem és kitudok jutni az állomási placcra, csinázok jobb képeket, ezeket csak azért készítettem gyorsba, hogy hirdetésbe tudjak képet is rakni.
mentem 40km! Qrva jó volt.A nap sztorija:
sszögednél áll a trafimár messziről villogtattak (meg is köszöntem),le mentem a tisza partra megnéztem a vizet,majd vissza t.városban a lámpánál áll a forgalom szépen kerülök(ahogy illik)))elől áll egy szép Yamaha mire oda érnék ,hogy szóljak neki a trafiról ,gondolom versenyre gondolt(a kis naiv) tűz ezerelel a trafi előtt végig...
Az útirány fasza volt,de nem zötyögtünk el Szerencsig,hanem a bekecsi leágazás előtt már jó útra tértünk.Rakamaznál semmi nem volt,vagy nem láttuk a ködtől. Du 1 és 2 között volt a fogadóóra,fél2 előtt ott voltunk.És Nyíregyházán bakker,sütött a nap. Kösz mégegyszer a segícccséget
én berúgtam ma az enyimet
sszögednél áll a trafimár messziről villogtattak (meg is köszöntem),le mentem a tisza partra megnéztem a vizet,majd vissza t.városban a lámpánál áll a forgalom szépen kerülök(ahogy illik)))elől áll egy szép Yamaha mire oda érnék ,hogy szóljak neki a trafiról ,gondolom versenyre gondolt(a kis naiv) tűz ezerelel a trafi előtt végig...
Kitoltam a napra
Van remény mára is!
SÜT A NAPOCSKA!
Nagyon megnéznék egy ilyet élőben
Már tőtöm is lefele hehe!
2 óra supermoto!
World Supermoto GP of Italy S1 & S2
http://www.surfdude.eu/?p=769