oké de csak hétvégén.
évek óta lövésem sincs milyen magas vagyok
vagy milyen alacsony ...
amugy nekem a koliban akkora gané gépem van hogy a myvipet nem is nagyon tudom megnyitni otthon meg mostanában élni nincs időm, ( multhéten 4 ! koncertünk volt péntek szombaton) meg most hétvégén is koncert, tanulás, lassan vizsga, meg beteg is vagyok ezt addmár át röviden de megpróbálom majd énis bevésni
Éppenséggel műszerész a szakmám,meg ez év decemberében készülök technikusizni erősáramból.Előző félév végén ez volt a vizsgafeladat,csak előbb meg kellett építeni az erősítőt
Vkit esetleg nemérdekel 1 Axo túracsizma? 45ös méret elvileg, sztem inkább 44... 10.000Ft a vége, szép megkimélt meg minden, igény esetén a gombákat is adom hozzá... link
Éss adjon a bemenetére 1kHz-es 1V-os szinuszosan váltakozó feszültséget,tápfeszültséget,majd mérje meg a kimeneti jelet,számolja ki az erősítési tényezőt. Végezetül adja meg az alsó- és felső határfrekvencia értékét!
Csütörtökön már megpillantottad a sárgát,mikor mentünk megnézni a feketét.A gyűrött hűtőset.
Az adatlapomon ott a címem.
Köszi!
Miskolc környékén nem tud valaki 5-6 éves krosszmotort?
4T 250-es, pl. YZ250F, EXC 200, DRZ 400 érdekelne leginkább.
Köszi!
Jaja, magasság,és születési dátum
Rendben, köszi, akkor majd vésd fel ide, és bemásolom oda
évek óta lövésem sincs milyen magas vagyok
vagy milyen alacsony ...
amugy nekem a koliban akkora gané gépem van hogy a myvipet nem is nagyon tudom megnyitni otthon meg mostanában élni nincs időm, ( multhéten 4 ! koncertünk volt péntek szombaton) meg most hétvégén is koncert, tanulás, lassan vizsga, meg beteg is vagyok ezt addmár át röviden de megpróbálom majd énis bevésni
nemtudom milyen magas 85 kg kb
Írjatok már légyszi magasságot,meg hogy hány kilók vagytok!
Köszi
=végén 14-15 fokot mondanak
Valaki aranyosi völgy?