Igen,,,ez így van...
Ringattam benne magamat,,,hogy tulajdonképpen majdnem új hajtókarjaim vannak,,,egy valamit felejtettem ki a számításból,,,hogy az átkozott TKR-ek,amikből a dugattyúk már épp elég borsot törtek az orrom alá az elmúlt két évben,,,most pedig utolérte a végzet a hajtókart is,ami aztán sodorta magával a dugót,hengert,membránházat,blokk alsó, és felső felét,,,kb ennyi...
Csak a KRESZ-ben megengedett tempó. Itt a teljes útvonal. Találkozzunk 2013.05.11-én 09:15 órakor a már szokott helyen (Sátoraljaújhely, Avanti kút) Innen indulás 09:30-kor. Útvonal: Pálháza-Telkibánya-Gönc-Vizsoly-Abaújkér-Encs-Szikszó-Miskolc-B
e mi ez a sok ,,,, ,, ? ,,,
mit kéne oda képzelnem?
Na de csak azért kérdezem mert mindenki a labancokra mondja hogy széthullós motor, közben meg azt látom a suzuki 2t gépek hullanak szét. Nem bántásnak szánom. kérdezem ?!
Köszi... Az, ha 200 km-t bírt ki,,,még visszavezethető szerelési hibának,,,de ez,mióta tavaly megkapta a nicasilos hengereit gyári dugókkal,,,gyakorlatilag hibamentesen üzemelt,,,kb2-3000km-t,,,aztán egyszer csak reccs...
Semmi előzmény nélkül...
Jó lenne valami gépet szerválni, CRM ötlete is megvan még, csak sajna most olyan mintha szobabicikliznék.
Akárhogyan hajtok nem jutok sehová kibaszott nagy szopóroller van. csóró vagyok , húzzák a jogsim kiadását, közben meg lerántott valaki a pénztárcámból 40 ezret .. BLŐŐŐŐ
Találkozzunk 2013.05.11-én 09:15 órakor a már szokott helyen (Sátoraljaújhely, Avanti kút) Innen indulás 09:30-kor. Útvonal: Pálháza-Telkibánya-Gönc-Vizsoly-Abaújkér-Encs-Szikszó-Miskolc-B
Vazzzze, részvétem...a múlt hétvégén egyik haverom dt-je is megpusztult. Most költött rá vagy 150ezret, tök fullosra meg lett csinálva, aztán kb 200km után csatt.
De legalább neked nem esett bajod!
Ha valakit érdekel Ktm 380exc eladó.
Az adatlapomon megtalálod.
Ringattam benne magamat,,,hogy tulajdonképpen majdnem új hajtókarjaim vannak,,,egy valamit felejtettem ki a számításból,,,hogy az átkozott TKR-ek,amikből a dugattyúk már épp elég borsot törtek az orrom alá az elmúlt két évben,,,most pedig utolérte a végzet a hajtókart is,ami aztán sodorta magával a dugót,hengert,membránházat,blokk alsó, és felső felét,,,kb ennyi...
Egy szakaszra szerintem csatlakozok a gönci kúton
illafüred-Miskolc-Sátoraljaújhelyhely.
wan másik mocid, nem? tudod tépni a gázt addig amíg ez nem lesz redi tu woom woooom
mit kéne oda képzelnem?
Na de csak azért kérdezem mert mindenki a labancokra mondja hogy széthullós motor, közben meg azt látom a suzuki 2t gépek hullanak szét. Nem bántásnak szánom. kérdezem ?!
Mióta normális dolgokkal lett összerakva,,,nem volt vele problémám...
Semmi előzmény nélkül...
jó kis pályamotorozgatás
Jó lenne valami gépet szerválni, CRM ötlete is megvan még, csak sajna most olyan mintha szobabicikliznék.
Akárhogyan hajtok nem jutok sehová kibaszott nagy szopóroller van. csóró vagyok , húzzák a jogsim kiadását, közben meg lerántott valaki a pénztárcámból 40 ezret .. BLŐŐŐŐ
http://www.sportmotor.hu/motor...
Milyen szokott lenni a tempó? Elég szar a láncom, csak rötyögni szoktam mostanában .
De legalább neked nem esett bajod!
ez derék.
http://www.sportmotor.hu/motor...
multkor láttam valami kisebb bandát ott szerintem helyiek.
na én kilépek a kútra onnan meg lehet be mc
amugy van mostanság valami mozgás valamerre ?
mert itt enyhe dögvész pusztít a fórumon