Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy totálnemrossz ötlet! Én bennelenni!
Ha egyszer megnő, akkor tuti!
ja gecc, tényleg .
El si felejtettem
Az fasza putri he, közel is van hozzánk
jóvan majd beüssük ezt a lealjasodást.
Na mentem aludni!
Ne óbégassatok
ájmámeg! nincs is kutyám . nemottan hanem a saját ócska putrimba !
Parodizál a zsoltia béka
Na akkor kerti grill belőve nálatok, csak a blőkit vidd onnan mert kettéharap minket
éttem
a fogarasi
árpád biztos!
fó ! nem egy ideje
A Judittal mivan?
Azatenőjed nem?
Jolvan ha nekem nicns nője más se érezze mán jól magát. milyenmá az. DISZKRIMINATÍV
ez igaz. nem szabad első héten letegezni én most akármire ülnék tuti balfasz lennék,,, nem is tudok már MOCIZNI. alig MOCIZOK vagy 1 éve ,,,,,, vessző...pont
ja csak én megyek.
Csak gondoltam megemlítem mi a helyzet most nálunk
Ő nem jön
azt a mai napig nem értem mi volt.
De sztem beriszált az eleje mert feljött és mikor letettem nem volt egyenesbe a kormány a vázzal és eldobattam magamat ezáltal
Kezdő bakik, tanultam belőle meg sok mindenből.
Motorolás közben okosodik a gyerek
máncsakazért nem mert majd nem fogja hagyni hogy igyá meg igy meg úúgy... urasan lerészegedünk
őt nem hozhatod
Benne vagyok morefajzat!
Vasárnap este érek haza és onnantól otthon leszek!
Haza költözök asszonnyal és otthon melózunk
bezzeg a szedres felé vagány voltál. mondjuk mindenki ugy szál le ahogy akar
Fuhh gecc.
Gyövök haza melóból a hungárián előttem vált a lámpa sárgára- Na mondom ezen átmegyek kicsit meghúzom jobban.
Meg is húztam át is értem csak ugye ott is volt egy lámpa ami előtt meg már állt a kocsi sor.
Na gecc első-hátsó fék fog meg tapos hátsó kerék néha megcsúszik kicsit jobbra megy kicsit balra a segge eleje ül megyek a busz seggébe hó hóó mondom ez nem lesz jó kiengedem jobbra a egészen a járda mellé és ott elslisszoltam a sor elejéig nagy büszkén, hogy - Kötsögök én így nyomom lazán
Régen már buktam volna arcra mert erősebben ráfgotam volna amitől kiment volna az eleje, most meg inkább már kerestem a menekülő útvonalat és fokozatosan fékeztem.
Ha vki látott mert pont arra fúlyta a szél üdvözlöm- Igen Én voltam az
Le kéne ülni mind, aki itt picsáskodik, mondjuk nálam egy kertbe baszatni egy grillt meg sört aztán megbeszélni ezeket esetleg leverni egymást nem itten vé pistázni
Nem beszarás ez a Mekk mester?
Először azt hittem vén pista.........aztán esett le mit is gagyog
vé pista