Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robox... Salakmotorpála után vagy 3. elágazásban ugyanabban az oldalban...
Egy festékbolttal van egy épületben...
Jóó.
Szia!
Sajnos nincs meg, pedig valamelyik nap beszéltem vele.
Üdv Mindenkinek

Miskolcon kellene precíz, gyors és olcsó motorszerelő. Az sem baj ha közelebb van Tiszaújvároshoz. Írjatok már nevet meg telefonszámot.
Fontos lenne.
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül a Miskolcon az Angyal motornál dolgozó Ricsi telefonszámát? Aki állítólag műanyagjavítással foglalkozik!
Esetleg más profi műanyagost Miskolc környékén?
az nekem távoli
De már be vagyok jelentkezve a sever mellé, amit a kolléga ajánlott
Légkondi töltés...
Sajószentpéter túlsó, Barcika felőli végén van egy gumis, klímás műhely,,, mostanában nyílt.
Találtam neked a kerepesin légkondi töltőt.
10 pénzért csinálják és még közel is van.......nekem
ma, szikszó előtt a 3-ason egy simsont alig bírtam 90-el megelőzni majdnem vissza kellett váltanom
mindenki tugya.
Köszi!
Nesze te BG. kaptál választ.
A sever melleti gumisnál (Point S vagy mi) ha jól tudom csinálnak klíma töltést is.....
Akkor eriggy ki oszt nézd meg milyen magasan jár a nap
És ha nem ?
Az igaz.
Van pénz!

Amugy nem sokat használom de fel akarom töltetni mert gáz nélkül károsodik. Az keni az egész cuccot, kiszárad nem jó.
minek légkondi? többet fog enni
tekerd le az ablakot
Enyém csak 100 LE volt (papíron. amúgy tizenkettő meg hét.) ) de bírta

MÁS

klYmatőtő szakmunkást tud valaki miskolcon vagy valahol?

Encsen is van tán de azt nem ismerem
600-as Banditot, GSXR 600-at, SV 650-et, ER6n-t csináltam így, gond nélkül mennek!
Biztosan jó így, mivel én is ugyan erre jutottam. Tolómérővel a másik szemhez hasonlítom.
Okéss hevesig eddig se nagyon mertem lapolva menni mert tele van apró foltozással na de mindegy köszi a segítséget
Legtöbb igazán nagy kátyú pontosan nem belátható kanyarokban van,,, van olyan, amelyikben 4db egymás mellett, nem is egy helyen...
A belátható részeken inkább a felezőnél való szétpergése jellemző az útnak...
Répáshutától a megyehatárig jellemző leginkább ez az állapot,addig semmiképp ne zúzzál végig ezen a szakaszon, amíg nem mérted fel, hol mi vár rád...
Megyehatártól a megszokott szuper minőség, a szokott helyeken poros,kavicsos részekkel,,,ennyi...
és ez sportmotoroknál is megfelelő? nem egy 200Le-s erőgép az enyém, de na.... nem lenne jó, ha szétugrana vagy valami, mert igencsak nagy pusztítást végezne
Kösz.
Valószínűleg ez az:
kawasakimiskolc