Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci! A Kocsonyán mikor lesztek és hol?
Köszi haverem!
Vannak helyek,,, amiket egyszerűen nem lehet megközölni,,, úgy látom, ez is egy ilyen helyzet volt.
a faluba azt sem tudták mi az hogy hó fent volt 30 centi.. néhol50 !
Én már kezdek kiöregedni ebből a pakolásdiból,,, meg hát,,,elmondtam nekik világosan,,, ha valami rosszul sikerült emeléssel elb@szok a derekammal,,, egy hét, vagy egy hónap,,, nem tudom,,, meddig nem kell menni dolgozni,,, valszleg nekik sem...
Szóval,,, nem ragaszkodnak hozzá, hogy rakodjak...
Addig fűrészeltem, míg visszarakodtak...
Látom, Zemplénben is zajlanak a dolgok.
szegény emberek tehát te nem?

amugy pont arra a képre írtam, mert gondoltam hogy ez történt
A második képen lévő kocsi mögötti facsomó így,,, egy az egyben leömlött, ahogy egy meredek part alján belecsúsztam egy Uralok, és Kamazok által elmélyített félméter mély nyomba,,,jó,,, hogy nem akadtam el,,, de, mikor láttam, hogy a rakománynak már úgyis mindegy,,,inkább nyomtam neki,,, míg viszonylag egyenesbe nem jött az autó...
Szegény emberek meg kezdhették még egyszer megrakni...
milyen jó is mostanság szállítani, nem kolléga?
Ugyan azt a fát kétszer pakolni, elakadni, ásni, húzni, vonni.
Márpedig a Lyukói út anno leszakadt,,, aztán szépen felújított szakaszán készült ez a kép,,, és nem egy hónapja,,, hanem tegnap...
Bizonyságul itt van két pénteki kép, még az erdőről...
A hóvirág pedig a mi kertünkben is virágzik.
itt a folytatás
Ne mond már Zoli hogy nálatok ekkora hó van. Egy hónapos képeket teszel fel
Nálunk virágzik a gólyahír vagy a hóvirág mindig keverem a kettőt.
Nem ez egy honda deauville túra motor és mint a cross-oknak van csak nekem levegő el terelés miatt.
kézvédő robogóra? Nem teljesen értem.
Jó idő volt...
Nem hanem a kormányra markolat védő féle.
Boldog Szülcsinapcsit Feci !

http://youtu.be/hXn8-5gmWaM
az nem robesz? ilyen plexiféle dologra gondolsz, googleban nem kerestél még valami univerzálisat?
Üdv mindenkinek!
Van egy Honda deauville 2011 ki adás és szeretnék rá a kormányra lég terelőt gyári nem lehet rá kapni esetleg valakit aki gyárt rá itt a környéken?
nagyfasz a gyerek,
nahát, máris van képed tesómék gyerekéről? pedig még csak 13 és fél órája született
.
már csak egy weboldal kell nektek ismerek is valakit aki megcsinálhatja