Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-10ig fagyállóak vagyunk az alatt meg felgyujtjuk az erdőt h. ne fázzunk
Akkor jó, a sár már elég unalmas. És idén még nem szánkóztam/zúztam le magam
Mit ne mondjak, holnap már nem egy motorosbarát időre kell készülnötök.
Jaja. Legalábbis, ha addig ez a nagy hidegfront el nem viszi a fél Bükköt, mint vagy három éve.
helló, lehet mi is szánkózunk holnap ha motorozni nem tudunk erdélybe
szánkózni akartok?
Innen az ablakunkból látható a Bükk premier plánban. Egész héten néztem, hogy mi újság van kinn. És, ha az alacsonyabb részeket folyamatosan fehérnek látom, Bánkúton tuti van. És nemhogy Bánkúton, itt a környékünkön is nagyon sok árnyékos helyen megvan még. No para!
Akkor holnap? :) Tuti van hó? :)
Már olvastam ;)
Ha nem, nem... Akkor olvassál kicsit.

Ez nem béka
Nem nézem meg! :) Akkor tényleg nem.
Sziasztok!

Nyilván mindenki motor őrült, aki a fórum ezen részén tölti a szabad perceit, óráit!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy Magyar Husqvarna oldalt a Facebookon! Sokan ismertek már minket, de még mindig nem vagyunk elegen.
Ha van facebookod, kérlek nyomj Te is egy lájkot az oldalunkra, ahol értékes tippeket, fontos információkat és híreket olvashatsz, valamint számtalan Husqvarna motort nézegethetsz képen és videón egyaránt.
Szóljatok ismerőseiteknek is, ha ők is Husky őrültek, vagy ha még nem azok, akkor is szívesen várjuk őket!

Ne feledd! Csak két kattintás az életedből!
Lájkold a Husqvarnát!
HUSQVARNA MOTOROK MAGYARORSZÁGON
Hatalmas!
No, örüljél vaze. Ettől a békától nem fogsz hányni.
Szia! Ha jól emlékszem te ajánlottad a miskolci fényezőt?
megtaláltam az igazi városi cirkálót...

http://totalbike.hu/hirek/2012/01/13/v12_varosba_kezdo
knek_jo_lesz/
reszpekt neki ez egy jó ötlet
Egy havernek van, és apukája szerelt rá egy biciklis csengőt. Szabály, h akárki csenget vele, mindenkinek inni kell, akinek rajta a pohara.
Na én aztán nem.
Még kevésbé bírom.
Az sem lehet rossz!
ez jó , haveromnak van ilyen!

nekem malom van. üveglapra fel van karcolva a malom izé tudod az a játék, meg van hozzá vagy 30 felespohár.
Megtaláltam a neked való eszközt!
link
Február 21.-én lesz 75 éves V. Harald.
tán előveszem ma a CBR-t ?