Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg egy uaz váltót !
IGEN!
Kaptam egy kettest ennek örömére
miafasz?
Ja akkor valami darabolok vkit a pincébe és elásom a kertben, de előtte meghúzom és utána is.

Vectra, hogy áll inas? Volt itt vmi forma a minap és f2-es hondát akar venni. ajánlottalak neki, mondom hátha elakarod még passzolni. Nem tudom mi volt a neve......
én könyvben olvastam még kurvarég oszt egyszer mondta szobatársam hogy van tvben is, de sokáig nálunk nem is adták. netrő szedtem . most tán a viasat 6on megy.. nem ilyen helyszinelős istenfasza. az elbaszott elméje a lényeg
ez meg ki a tököm nem nézek tv-t biztos vmi hiperszupernyomolvasólégylábánficamotészreveszemagykontrollalmeggy
ógyítom
ott lakik dexter haverom is
Meglehet őket szokni sztem. Nem hiszem, hogy mindegyik csöves vagy díler
Tököm se foglalkozna velük ha ott lennék
meg küldök mellé egy marék écet!

amugy azt mondta unokatesóm hogy florida jó hely csak sok a niga .
Úgy legyen baszod .
majd küldök képeslapot floridából. dögöljek meg !
Ja ezért fasza a nyár, mert én is úgy vagyok ha világos van akkor már nincs gond De ilyenkor télen aludnék folyton, meg punnyadok Kiköltözök floridába ahol lehet évi 12 hónapot motorozni meg 2 váltás rövid gatya elég az évre
Na akkor én meg meghívlak sehova. Remélem eljössz
Ja hogy nem , most mondtad

nyáron jó amikor rövid az éjszaka, akkor pikpakk azon kapom magam hogy vagyok valahol és máris retoxikálódom aztán eltelt két nap és csiszoló papírral mosakodok
Sok mindent eltervezek és 10-ét nem tudom megvalósítani, mert sose jut rá időm vagy energiám nincs rá.
Beszélek a levegőbe De most megígérem, hogy egy jó darabig semmit nem fogok ígérgetni mert nem leszek Ha minden faszán alakul akkor csak rokon látogatóba fogok hazajárni na meg a gépsasért hazajövök tavasszal és kicurikkolok vele...
nekem vót, hogy 49-50 órát nem aludtam és akkor már olyan, voltam, hogy ha megálltam 1 percre pihenni azon kapcsoltam, hogy alszok..akkor már ilyen spontán alvásokat nyomtam pár másodperceseket . de milyen jó is vót befeküdni utána az ágyba
NEM VÓT IDŐM ( - vérbeforgó szem szmájli - )

nem a szilveszterről beszéltem te láma, hanem a sok igérgetésről

na de most igérd meg , mert már tuti nem jösz
Nem nézünk/ek le senkit nem vagyok olyan .. Nincs is rá okom.
Szilveszterkor pesten volt bulájunk, amit mondtam is, hogy lesz mivel előzőleg invesztáltalak téged is, hogy ha van kedved gyere
Pesten is bunkó vagyok és otthon is szal nem oszt nem szoroz hol vagyok visszafogottabb

Ja vasárnap hajnalban indulok kocsival szal 11-12 órás út alatt lesz időm leszopni magamat ha gondolod.
Ki mondta, hogy ne aludjál?
ja a kamu dumát meg nyomjad másnak hallom hogy pesten nagy jampi májer szatyorfej fánki szkájvóker lajos ülepfejű kemények vagytok. itt meg csak nem kell lenézni mert bejött az élet Márkkal elvótunk szilveszterkor
Talán, ha lepippantassz. 37 órája nem aludtam öcsém!
Bingó kollega.
No, ki használta ki ma ezt a gyönyörű időt?
Milyen figyelmes valaki. Neked meg ezt.
A Miskolci festőt szerintem valaki mástól kérdezd meg, a többit meg nincs mit. Ha kell majd a Zoli száma, jelezd...
Én is tőle vettem.
4.5-ös profillal, oldalán még szőrös végig, 8 volt nekem is felrakással meg súlyozással