Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az álomkettest a mostani vizsgámra kaptam, a gyönyörűség neve: Evolúcióbiológia, populációgenetika és humánbiológia. 6 kreditért
Gyönyörűség 540oldalon, plusz 14 diasoron keresztül.
Folytköv hétfő Orvosi mikrobiológia II-vel, és Bioinformatikával.
Ha faszagyerek leszek, akkor ezután már csak két vizsgám marad
Az 540et most már csak számgéppel voltam képes kiszámolni. Lefejeltem a szekrényajtót. Egész aranyosan.

Tudom, h ennyire részletesen nem érdekelt, csak épp kezdek megmakkanni
Szia! Akkor Tőled kaptam a fülest a festőről Miskolcon!Légyszives add már meg a számát! De a cím is jó lenne kinyomtattam de eltünt a táskámban a lap :(.előre is köszi
Miből vizsgáztál? Valszám?
Oké bocsánat! Azt hittem te tanácsoltad a miskolci festőt is.
A Pap Zoli száma is kellene akkor ha ide nem akkor az emailemre kakuk24@citromail.hu
Üdv:L
Sztem hisztis ma.
volt egy ilyen is ezt nem írta ki:
Oszt máskor nem kerekezni vele
És pucsíííííít :D

szevasz BG
fákkje
én 7 napnál járok

na remélem megtosznak a német legények aztán meg fasszal összekenik a szájadat de én mostan tényleg megyek ! csipafejű
A kért oldal nem található.
nem is lehet rádkeresni sem. Ilyenkor hibernálva van az adatlapod és ha 14 napig nem lépsz be törlik is ...elméletileg. ez van nekem is most..ketyegnek a napok
tehát akkó teljesen eltünt az adatlapom? hálistennek e kurva anyádat cukerberg
nem vagy fent ahogy én sem néztelek
Vannak gyógyegerek
TELJESEN meghasadtam. megyek a csipába.

fészbuk adatlapomra ránézhetne valaki mit lát , üzenőfalamon mi van mert töröltem magam de tán csak akkor tünik el ha 14 napig nem lépek be ?
copjon le! napi 3x hívnak hogy megvan e a KTM.. mondom meg.. fél órát pofázok hogy mi van vele.. ugyan azt mondom ami a HIRDETÉSBEN LE VAN ÍRVA.. erre a végén belövi hogy JAAAA én nem akarok olyan motort amire költeni kell vagy ennyit foglalkozni vel... anyád kurva ? kérdemén. de nem jön válasz. csak béget a vonal
itt az üzenőfalra böfögött vmi fószer, hogy zzr 400 on agyal vagy f2-es ciberén. De mázsa körül van és 400 az kicsi lenne neki...na én erre mondtam, hogy a miskóóóólc totyikban megtalál téged oszt ha komolyan gondolja beszéljen veled.. de ezek szerint nem keresett
na mindegy he
de ki keresett HOL ?
tudod...f2 cbr...tán van neked is..tán eladó...
ÉN ISSSSSSSSSSSSSSSSS! tegnap meg egy négyest már csak 3 van