Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Férfiaknak (tudod?) csőlátása van. Csak a lényegre koncentrálnak. Ergo, én nem láttam oldalt semmit. Amúgy is csak fasz reklámok, azokkal meg már tele a padlás...
"a nagy visszaszámlálás" helyén volt egy fél lábú csontváz az előbb...
Hahó!
Ki jön a terem krosszra febr.04 én Budapestre? Szervezzünk egy járatot Miskolcról?!
http://www.supermot.hu/teremcr...
Most nem igazán vagyok képben. (vagy Te sem ) Miről is van szó?
na..hova lett a fél lábú csonti?
igazad van te már a 60 is túl vagy ,te nem öreg vagy,hanem ...
itt ugrás a fényképed jobb oldalt..:-)))
60? Tedd fel a másik szemüveget ürge! Tudod, amelyikkel látsz is, nem csak olyan tudományos képed van tőle.
Én nem igazán iszom. Ha meg mégis, inkább csak ilyen nyalesz piákat. Aszú, Martini, meg ilyesmik.
még a hölgyemény is ok lenne,de akkor már az is 60 körül jár,TEHÁT HOZZÁD VALÓ:-)))
cseréli....

vodkára....))2 kerék közti részt..))
holnap lenni kép
Nálam ugyan semmi. Vezérműlánc kicsit zörgött, már mikor vettem,szelepszárszimmering, termosztát, karbik átnézése,(nem szinkron, annál több) futóműhangolás... A teljesség igénye nélkül kb ennyi. Ezután a szezonban már csak menni szeretnék vele.
Beteg a gixxer? Mi baja lett
Milyen és mennyiért adnád, esetleg képet küldeni ? :D
Az én garázsomban egyre nagyobb a hely. Gixxer ma elgurult doktorbácsihoz, és csak tavasszal jön haza megújulva, megerősödve.
Mit ne mondjak, ez minden, csak nem egy XXI. századi motor. És kísértetiesen hasonlít ehhez. Csakhogy ez már negyvenéves, és még mindig van stílusa ezzel a csoffadékkal szemben, aminek olyan sosem lesz.
BSA
Csak a harmadikat a második garázsom a volt asszonynál maradt
suzuki ja nem, malaguti az nem kutya fajta
ez is kulák.. nem veszi a garázst hanem bérli...
és egy k400 mala guti?
Bérelem a garázst Röhögni fogsz de elfér egymás mellett a három motor és a corsa Csak egy suzuki hiányzik még a palettáról
MI VAN kis csákó új garázst vettél vagy eladtál 1-2 motort?
Há ti velyetek mi a vasz vón? íltek míg?
150-ért a KTM-et 125-ös kicsike nekem de valóban jó ár érte amit kérsz. Nem drága
használtautón 200 körül mennek, ez meg alkuképes .

de basszameg mindenki csak kötekedik látatlanba.
há nincs jobb dógotok ?