mé? te már minden segget ismersz? annyi segg volt, hogy lehet azon még te se tudnál kiigazodni remélem Sirokon személyesen győzödsz majd meg a seggekről és gazdáikról
teljesen igazad van, de sajnos a helyzet nem is fog egyhamar változni habár nekem nincs motorom, de a szívem mélyén "motoros" vagyok, és autós létemre sokszor elborzadok, hogy miket látok, és hogy miket művelnek az autósok. Csak hangosam mormolom az imát, hogy Úristen, csak megússza a fini kis manővereket, amiket az autós művel. És a borzasztó, hogy tényleg a médiában is csak lázítják a népet a motorosok ellen. Persze lehet hibázni, lehet mindenki figyelmetlen, de sajnos a magyar mentalitásban és a magyar közlekedésben is benne van ez a "csakazértiskibaszokamotorossal" viselkedés. És lehet utálni a labancokat, meg a többi tőlü k nyugatra élő népeket, de volna mit tanulni tőlük a közlekedési morál tekintetében (is).
És csak fárasztanám a népet még az agymenésemmel,ha a magyar közlekedőkben feléledne az előzékenység,és ezt tanitanák is,hogy csak ved el a gázt és befér még valaki eléd stb,a dugók se ilyenek lennének.Vezettem sok országba már,és a németeknél van kultúrája a közlekedésnek,és még ha valami bivaly felsőkategóriás autót nézünk,még annak a sofőrje is előzékeny.Mert ha egy kamion beakar sorolni ma magyaroszágon,akkor nem igazán engedik,inkább turják hogy nehogy beférjen.Meddig tart kitenni az irány jelzőt és átsorolni?mert 40 tonnát ujra megmozgatni nem kevés üzemanyag,de majd levonják a tulfogyasztást a sofőrtől.Ha a mátrában az autósok nem a vonalon mennének,figyelnének a többiekre,ennyi baleset se lenne.Nemtudom milyen balesetekről beszélnek,mert semmi vel sincs több mint az M0-on,vagy más forgalamas helyeken.Turisták se nagyon járnak már a hegyre olyan nagy létszámban,és a büfések alig várják a tavaszt,mert jelenleg a motoros szezon a legjobb nekik,még ha csak egy kávét iszunk meg akkor is.De majd leépitik őket is.Igaz ők nem multik,tehát helyük sincs szép magyar hazánkban.Ahogy lassan a magyaroknak sem,mert eladják az egész országot,és lassan megtűrt személy lesz a magyar ember a saját hazájában.Jó motorozást mindenkinek.
Megkeresés,puszilkodás,dörgölőzés nem volt benne
Na tuti befagy a seggük északára !
http://kuruc.info/r/35/75461/