Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azsem kizárt egy szépnapon kiküldenek egy idegbeteg lövöldöző örülthöz vagy bármi durvább emberhez, mert kitküldjenek ki ha nem a kommandósokat.AZok végzik el mindig a kemény munkát épp ezért is tetszik
Ez így van
Hogy is mondta Yoda..? (nem félsz semmitől?) Hát majd fogsz...Majd fogsz...
végül is ebben az országban az ügyészekkel meg a bírókkal van a baj.a rendőr meg a kommandós hiába kapja el a patkányt,ha azok meg kiengedik....
nekem a családba beleértbe így keresztéket 3rendőrvan meg sok ismerős rendőr+ kommandósokkal járok edzeni mer ide járnak az egriek a hajhász fitnessbe ahova én szal azért énis tudok egykét dolgot de énmár nemlepődök meg semmin
Múltkorában melózott nálam egy szabadnapos rendőr srác,hát,amiket mesélt,bazzeg... nagy az isten állatkertje.Gyomor is kell hozzá sok esetben.
na jó,ha füstösöket hasaltatsz,akkor
hát ezvan kinek mi , nekem ez. Nekem ami bejön a kommandós csak az még pluszegy képzés de kinemszarjale, életembe először érzem azt h ezt szivesen is csinálnám aztmajd meglátjuk milesz belőle.

http://youtu.be/opkEBiUybE0
nevedd a májadra csak poen..
Mármint az utolsó mondat?
Remélem rám nem gondolsz!
hoho, micsoda rekord. azonos percbe 3an. Na mivagyunk a forum keménylegényei erre is képesek vagyunk
ezzel én nem dicsekednék.....
Éncsak egri gósztrájder vagyok nem az eredeti, éncak az ócó kínai verzio lenni Engem még kitudnak vonni a kretének Jó hogy fikázom őket amikor énis annak készülök mi?
Ügyed?
Jó estét!
Hősszerelmes
jóvanna...2. összejöttt....
Ne hozz szégyent teso.Ha valami nem ok,kövess el mindent,de ne hagyd hogy kivegyenek..................
A mikrofonnál,s a keveröpultnál..................Ms Elisa.
vagy a 2-es maradt le...?
Az 1-es lemaradt a 45 elől! Engem szerintem csak falun belül láttál 45-el menni! Nem szemtelenkedni Kiscsávó!