Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem keresel?
nem látátok a szellemet?
centrifuga............................
szevasztok zsiványok.Ma is volt szerencsém a nagy hegyhez.Igaz melom végett.De jo et-up ot mentem.........
nem látátok a szellemt?
Istenkém mosthívott keresztmuterom mer ugye őis rendőr és üzengetnek geci vele hogy nemkéne már járkálni a motorral mert kopott a gumi. Mondom baz kimondott ilyet melyik volt az? Mert amióta elvették a forgalmit egy métert nemmentem vele de nemtudom melyik aza sokaeszű aki lát motorozni a városba. Idióta
Végénmég baz kijönnek és megbasznak mert nemcsináltam semmit..
a k6467563434va !=%4545443 5656 meg azt....
cégünk költözik éppen és napi 16 órákat melózok....
ezzel az h az utolós 10fok feleti napos időket kihasználva tudjak kerülni a motorral elszállt....
youtub rólakartam feltenivideót
Én nekem amikor mesélték nemhittem el hogy ilyen nincs, de amikor ma láttam a tényekbe azthittem beszarokbehugyozok
K Misiezt nláttátok már?:
SARVvPck5tA
Tán csak nem udvaroloni volt?
centrifuga...............................
ghoostridert....? látni nem láttam,de délután csevegtem vele.....
Lehet,hogy már előzetesben. (fő a jóindulat)
A következő fingásnál gyújts gyufát,akkor fogod Te is
Nyelvtanból felmentve
nem látátok a szelemet?
szept9, őaz, bocs de ilyenem van többiektől meg elnézést az offért,
tess eli
Na igen de erről a sírköves dologról nekem mindig hawerom esete jut eszembe Barátnője eggyik rokonja felhívta egy estén hogy mit mondott erről meg arról, hawerommeg semmit nemis ismeri megígy megúgy, erre a csávó. Vigyázz gyerek nehogy felírjam a neved..
Utánna kérdezte bnőjét hogy mitdolgozik ez a laci(azthiszem) hogy állandóan azthajtotta nehogy felírja a nevem. Bnője meg mondta hogy hát sírköves Ez igazán akkor volt jó ahogy előadta, annyit röhögtünk rajta
jóóó beszélsz...!csak nekem az lenne leginkább szimpatikus,ha ilyen akciók után nem a bírónak lenne dolga,hanem a sírkövesnek.
Engem az ilyen nem tart vissza, szeretném csinálni.Akikhez már kommandósok mennek, azok igen súlyos bűnt követtek el ami nem elnézhető,megbocsájtható.Ilyeneknél nincs kegyelem!
sőt....szinte csak azokkal
Pont egy ilyen őrültről beszélt a srác is,őket nem bántotta,de mikor le akarták fogni,bezárkózott a vc-be,és mire feltépték az ajtót,kiherélte magát... Szóval erre fel írtam az előbbieket,sokszor az emberiség szemétjével hoz össze ez a meló.