Istenkém mosthívott keresztmuterom mer ugye őis rendőr és üzengetnek geci vele hogy nemkéne már járkálni a motorral mert kopott a gumi. Mondom baz kimondott ilyet melyik volt az? Mert amióta elvették a forgalmit egy métert nemmentem vele de nemtudom melyik aza sokaeszű aki lát motorozni a városba. Idióta
Végénmég baz kijönnek és megbasznak mert nemcsináltam semmit..
a k6467563434va !=%4545443 5656 meg azt....
cégünk költözik éppen és napi 16 órákat melózok....
ezzel az h az utolós 10fok feleti napos időket kihasználva tudjak kerülni a motorral elszállt....
Na igen de erről a sírköves dologról nekem mindig hawerom esete jut eszembe Barátnője eggyik rokonja felhívta egy estén hogy mit mondott erről meg arról, hawerommeg semmit nemis ismeri megígy megúgy, erre a csávó. Vigyázz gyerek nehogy felírjam a neved..
Utánna kérdezte bnőjét hogy mitdolgozik ez a laci(azthiszem) hogy állandóan azthajtotta nehogy felírja a nevem. Bnője meg mondta hogy hát sírköves Ez igazán akkor volt jó ahogy előadta, annyit röhögtünk rajta
Engem az ilyen nem tart vissza, szeretném csinálni.Akikhez már kommandósok mennek, azok igen súlyos bűnt követtek el ami nem elnézhető,megbocsájtható.Ilyeneknél nincs kegyelem!
Pont egy ilyen őrültről beszélt a srác is,őket nem bántotta,de mikor le akarták fogni,bezárkózott a vc-be,és mire feltépték az ajtót,kiherélte magát... Szóval erre fel írtam az előbbieket,sokszor az emberiség szemétjével hoz össze ez a meló.
Végénmég baz kijönnek és megbasznak mert nemcsináltam semmit..
cégünk költözik éppen és napi 16 órákat melózok....
ezzel az h az utolós 10fok feleti napos időket kihasználva tudjak kerülni a motorral elszállt....
Nyelvtanból felmentve
tess eli
Utánna kérdezte bnőjét hogy mitdolgozik ez a laci(azthiszem) hogy állandóan azthajtotta nehogy felírja a nevem. Bnője meg mondta hogy hát sírköves Ez igazán akkor volt jó ahogy előadta, annyit röhögtünk rajta