Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legközelebb legyél elérhető!Hívtalak vagy kétszer....így magamban nyomtam le vagy 80 km-ert...fasza volt...nem is volt még hideg!Na majd legközelebb!
felőlem mehetünk egy kört a városba, nekem agumit lekéne nullázni még elrakás előtt
Jön ma valaki motorozni?Lehet utolsó jó idő.....
de videozni is............
rendőr üldöz motorost...
szevasz norbeeeeeeeee. Hát olyan üldözösdiröl........beszélek..
Te miről beszélsz?
http://youtu.be/vYQ3AlyzJHU jövöre meg kéne csinálni......Mit szoltok........?
Nem az a lényeg!A részvétel a fontos!Én ott vagy nyolc évvel ezelőtt második lettem 125ccm-s kategóriában...de az csak motoros gyorsulási verseny volt!
megérte volna hiddel, kurva nagyvolt. Én hoztam a formám, tiltás, láng meg hívtam ki az emberkéket ellenfélnek 1250es bandit +1200zzr rámvert 3 kocsihoszt de sebaj
Akartunk menni,de addig huztam az időt mire fél kilenc lett,mondom akkor meg már minek egy órára....
Nemjöttél bazz pedig mekkora bulivolt, sorompónál volt a gyorsulásra váró kocsik vége + oldalt még áltakis fullosnál fullosabb kocsik, motorosokat meg 3-4e képviseltük de olynaokat mentünk váá gecc hatalmasvolt üvölt a nép hatalmas élményvolt. Meg is ette a átós gumim, kilett körbe a szövet
ok!
beírom a viccek topikba....
Azt nem vágom.....
Besz...ez az arab motoros....azok a hangok...
már láttam.... ennél már csak a vicc jobb,mikor a román hegyi pásztor motorozik....
én is szeretem a likakat...
Ezt láttad Zsolti?Fetrengek a
Szmáj.... likkal!
milyen likkal...?