Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyanítom....
nemondj ilyet mert lehet otthon eszi a bűntudat
kösz az smst! ááááá,nem kellett volna azt a 18forintot rámkölteni
Eggyik MÁR ismerősöm mátrába eldobta 2hetes r1et, innen kívánok neki gyógyulgatást cimborám
jó volt a mai csapatás....
Semmi gond Azthiszem ghostal témáztuk hogy már lehet sakkozol az asszonnyal
csak nehogy az áramot meg a vizet is kikapcsolja....
Bocs hogy tegnap eltűntem köszönés nélkül,de a szomszéd kikapcsolta a netet....
Szépnapot
ma du valaki?
szép erotikus álmokat mindenkinek!kezek a paplan fölött!
kinek a pap-kinek a paplan...dobjál smst,ne várgyam hiába hónap délután kigurulok a hegyre!...vagy még attól is lejjebb
jo éjjt......................................
Nekem kis gondok vannak az első fékemmel, a fékbetétet tartó pöcköt amit átkell dugni a féknyergen valahol elhagytam és kiesik aza sz**. Majd kotrok hozzá valami kis helyettesítő bizbaszt aztán ha tudok megyek ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok, akkor legközelebbi alkalmat semmi pénzért nemhagynám ki és ezzel búcsúzok tőletek kanyarkirályok mert a szemem azt sugalja vigyem vízszintesbe magam mert megadja magát örültem hogy így elbezsélgettünk , egy élmény volt! jóéjt nektek
s ha motorral mennék? s az az ajándék?
lehet kamionnal megyek....................
ok.dobok sms-t ha jo.........apuka......
szerintem holnap délután kéne valami találkozót összehozni a Mátra környékén ami kb.mindenkinek elérhető közelségben van..ha már ilyen jól elbeszélgetünk.ghoost...te mint szellem mit szólsz hozzá....így éjfél után?
Na ez tetszett nemgondoltam volna fél2kor is ilyen intenzíven tudok röhögni
na majd meglátom ki lesz itt a szülinapon de ne motorral gyertek,mert az autóba több ajándék fér!
még nem mondta ki..........
na már túl is van tárgyalva
ne viccölj már apuka.még szép hogy megjelenek.ki nem hagynám..........
de rendy vagy haver.nagyon aranyos,s helyes.na majd most nem alszom......tényleg ö az?nem e valami.......tudod.........a másik oldal............