Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez Corolla volna?
Nem tudtam!Hát nem olcsó mulatság!Nekem ne mond!Pedig nagy flash!Ez én vagyok!
Voltam már ott a szomszédban nyársalni!Ott lakik egy ismerősöm....
Mi a Kazári gyorson a fenti nagy rétet,meg az alatta lévő pár kanyart hívtuk nagyszínpadnak,amíg jártam rallye-ra. Manapság már elvesztette a varázsát,legalábis számomra. Mindent a pénz ural,és irányít,az autók meg "sínen"mennek. Tisztelet a kivételnek.
többnyire bennevagyok igen mert a szomszédomé, legjobb bartomé
Mindegy!Ott a számom!Majd elmented!Ha zöld crx jön szemben az Te vagy?
akurva annyát hogy akárki el akar érni mindenki mondja kivagyok kapcsolva nemvagyok elérhető, vodafone-s vagyok ebbe a tetves házba sehol nincs térerő , egy szemse. Kajak mondom kikell menni az útra ha fel akarok hívni valakit
Zoli bá!Ezt mire írtad?
Nomeg a Nagyszínpad. Az se gyenge.
Küldtem smst de ki vagy kapcsolva!Mindegy majd megkapod!
Vágom!Tavaly elsők lettünk a kategóriánkban!
legutóbb újra visszatették a terenyei kört.egy darabig szüneteltették,mert volt halálos baleset pár éve.
a kazári jó!"hidas kanyar"
bolond
Nem kék lefóliázott Fiat Puntóval!
Hogyne már!A kazárin meg indulni is szoktunk!28-án meg Ózd!
Motorokkal? szarokén bele nagy inkognitós telefonszám megadásra 06 70 624 1607 csörr rám és bepötyöglek egrighostrideRR_2
télleg...a salgó rallyra szoktatok gyönni,
Msn-em nincs de gti001@vipmail.hu a e-mailom!Majd dobd át a számod!Egyébként ha erre jársz,esténként kint szoktunk lenni a szuper abc elött a Rákóczin...a biciklis bolt mellett!
már a múltkor is érdeklődött....
Ghoostnak bemutatod a lányodat,a bögyös meg a tiéd lehet!
msned van? valami elérhetőséget dobhatnál
szerdán délután indulok1edül autóval.fonyódon felveszem a lányomat és gooo keszthely!leviszlek ha gondolod...főleg ha a bögyösnek van barátnője...aki szintén bögyös
Hétvégén nem jön senki Tokajra?
Tudom én!Képben vagyok Ghoost tesó!
Ki az?Colombo felesége?