Te vén?zsoooooooootiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.ugyan.vén a sárhegy.s a sebesség a fö............ jaja. meg hogy jol érezd magad,a motoron.s ha minden adva van, na akkor az igazi....................
bizonyszép de ha mellé állítanának egy k5ös 1000est vagy k7est bizisten mondom neked alaposan elfilóznék hogy akkor melyik is a jobb szebb. Persze ez emberfüggő az egész kinek mi.
Én sokszor elgondolkodtam már rajta hogy ha motorvásárlás előtt fogok állni, ami rmeélhetőleg jövő nyár.Mit fogok választani. 1000est szeretnék mindenfléle képpen, meglátok egy gsxr-t 1000k5 váhh odabaszós, fúú nekem olynakell ez aztakurva dejólnézki, meglátok egy cbr-t, ami honda az honda és ahogy kinéz valami álomszép! nekem olyankell bármi áron! valamelyik nap már megint két r1es verpdött be mellém, hát azthittem összehuggyozom magam 2005-6osak lehettek. Életembe nemláttammég olyna szép motort, megint rámtört az érzés hogy engem nemérdekel semmi nekem ilyenem lessz bármi áron. ne.. most ezen igazodjál el zx10el nemnagyon vagyok kibékülve de pillanatok alatt beletudnék szeretni egy kör után. szóval én így állok. Manapság olyan szép sportmotorok vannak hogy eszméletlen, embernek eláll a lélegzete az utcán
nem számít a típus,csak a sebesség!
én már vén vagyok,jelenleg Yamahám van,de mentem már helikopterrel is:)
most pl.1Honda az álmom.pedig már minden volt...de tényleg.
csak pár pl.:GSX750,ZZR400,SV650,GSX1200,R6...
hát igen, kategória királya a zxr 400, lehet csak számomra de én annak látom ezértis választottam ezt.
R1ről annyit álmaim motorja, és volt is de mostanság a repsol RR úgy megfogott hogy húmondomaztakurva ilyen szépmotort se láttammég, de az R1hez húz aszivem nameg első sportmotor amivel mentem az egy r6volt és mindig cukkoltak mivan miszter jamaha
láttalak.............s jo vidiket csinálsz.............. csak amit akkor is irtam neked anno.s nem értettem,ha mr yamaha vagy,mért kawával nyomod?. amugy a legjobb 400as sor 4 est választottad....
én már vén vagyok,jelenleg Yamahám van,de mentem már helikopterrel is:)
most pl.1Honda az álmom.pedig már minden volt...de tényleg.
csak pár pl.:GSX750,ZZR400,SV650,GSX1200,R6...
R1ről annyit álmaim motorja, és volt is de mostanság a repsol RR úgy megfogott hogy húmondomaztakurva ilyen szépmotort se láttammég, de az R1hez húz aszivem nameg első sportmotor amivel mentem az egy r6volt és mindig cukkoltak mivan miszter jamaha
Ex rs