Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összekötőre nemszoktál kijárni? Egerszalók-Eger
Ha magam vagyok,nem szoktam versenyezni magammal!
Köszi!Szerintem tavasszal majd az első sárvédöre nyomatnék valami frankót!Majd visszatérünk még erre a témára!
Kössz haver!
ez a gyerek(akinek ott volt sirokon az R6)nem dolgozik drágán.szóval ha érdekel én haveri alapon elintézem vele...pedig50es karja van
Most nemtudom mit higgyek Aki ilyen motort vesz az általában keni is neki, viszont téged láttalak ugye bakta felé és tényleg csak poroszkáltál
Áááááá én fosos vagyok!Nem szeretek gyorsan menni!
Erre tényleg kiváncsi vagyok, mert sajnos akárkivel veretnék eggyet errefelé gyökkettősök laknak és lemaradnak mint a borravaló.SZivesen állatkodnék valakivel eggyet aki nemfosik gyoruslgatni kerekezni meg satöbbi
Pénz kérdése minden!Sajnos most az a legkevesebb!
Erre tényleg kiváncsi vagyok, mert sajnos akármivel veretnék eggyet errefelé gyökkettősök laknak és lemaradnak mint aborravaló.SZivesen állatkodnék valakivel eggyet
Akkor már ez okbol is........zsoooootiiiiiii
Ez Te vagy
no meg a feliratok...amúgy ha valami airbus érdekel legjobb haverom nagyon profi!motor,sisak,minden....
Így igaz, 1tilt kettő tilt 3tilt, fék ,lámpa , gáz, rákuplung .felkeró, 1tilt 2tilt, lámpa ,relax
Van olyan is de az ritka!Öreg vagyok én már bohócnak!
Norbeeeeeeee, kerekezös stopie-zos huligán.................látnád mikor bevadul......
Ákos- Ő teljesen normálisan közlekszik
Köszi!
Jól láttad Zsolti "bácsi"!Meg a faridom sem ugyanaz!
Szerencsére Jobbulást neki!
A nagyok erre aztmondják, ÁLLATI
Hát simán! Nem szabad az alapján ítélni!Én stopiezni szeretek a Ducató után a Vörösmartyn!
Most ilyen a géposztály!